Για όσους δεν κατάφεραν να βρουν ένα εισιτήριο για την πρόσφατη, πολυσυζητημένη έκθεση του Λούβρου, μία έκθεση φόρος τιμής στον μεγάλο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, μία νέα ευκαιρία ίσως να τους δώσει τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά μία συγκλονιστική εμπειρία. 

Και αυτό γιατί η διοίκηση του μουσείου, που πολύ συχνά οργανώνει εξαιρετικά πρωτότυπα προγράμμα για τους επισκέπτες του Λούβρου, ανακοίνωσε ότι λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης η έκθεση θα πάρει τρεις ημέρες παράταση κατά τις οποίες ο κόσμος θα μπορεί να μπει στο εμβληματικό κτίριο του Παρισιού κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας.

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και αφορούν το τριήμερο από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Εκείνες τις ημέρες οι παριζιάνοι και οι τουρίστες θα μπορούν να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή έκθεση για τα 500 χρόνια από τον θάνατο του κορυφαίου Ιταλού καλλιτέχνη από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 8:30 το επόμενο πρωί. 

Ο διευθυντής του μουσείου, Jean-Lux Martinez, ανακοίνωσε την είδηση στην γαλλική εφημερίδα Le Journal du dimanche, σχολιάζοντας «Για τους επισκέπτες αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τόσο πολλά έργα του Ντα Βίντσι ταυτόχρονα, αυτής της τεράστιας αναγεννησιακής ιδιοφυϊας. σε μία τόσο ξεχωριστή ατμόσφαιρα».

Έξτρα μπόνους σε όλο αυτό είναι το γεγονός ότι όσοι προλάβουν τα βραδινά «εισιτήρια» θα δουν την έκθεση εντελώς δωρεάν, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση. Οι κρατήσεις γίνονται μέσα της ιστοσελίδας του Λούβρου και αφορούν 30.000 θέσεις που μάλλον θα έχουν υπερβολικά μεγάλη ζήτηση. 

«Το Λούβρο αποφάσισε να δώσει 30.000 εισιτήρια εντελώς δωρεάν προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την μεγάλη και την άμεση ανταπόκριση του σε αυτή την σπουδαία έκθεση. Για όσους δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τη δουν αυτή είναι μία τελευταία ευκαιρία».

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS