Μόλις 6 εκατοστά του δευτερόλεπτου ήταν αρκετά ώστε να αφήσουν την Άννα Ντουντουνάκη μακριά απο την πραγματοποίηση του ονείρου της, που δεν ήταν άλλο από την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης απο τα Χάνια κατάφερε ωστόσο να μας κάνει περήφανους, με το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στα 100 μέτρα πεταλούδα, κάτι που δεν εμπόδισε από ότι φάνηκε τα 6 μοιραία εκατοστά του δευτερολέπτου να την αφήσουν έκτος οκτάδας και να την κατατάξουν τελικά 9η στους ημιτελικούς του αγωνίσματος.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης απο τα Χάνια κατάφερε ωστόσο να μας κάνει περήφανους, με το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στα 100 μέτρα πεταλούδα, κάτι που δεν εμπόδισε από ότι φάνηκε τα 6 μοιραία εκατοστά του δευτερολέπτου να την αφήσουν έκτος οκτάδας και να την κατατάξουν τελικά 9η στους ημιτελικούς του αγωνίσματος.

Η Άννα Ντουντουνάκη με δάκρυα στα μάτια, προσπάθησε να περιγράψει τα ανάμεικτα συναισθήματα που της άφησε η σημαντική αυτή συμμετοχή της στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αναγνωρίζοντας τελικά τους κόπους αλλά και την προσωπική της επιτυχία. «Πιστεύω πως έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί και στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για πολύ λίγο για να μπω στην οκτάδα», αναφέρει φανερά συγκινημένη και συνεχίζει λέγοντας χαρακτηριστικά «Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους. Ένα μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και μια οκτάδα στους Ολυμπιακούς. Πέτυχα τον έναν και λίγο παραπάνω, έχασα τον άλλον για λίγο. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου». 

Κεντρική φωτογραφία @anna.ntountounaki

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS