
Προφανώς και το task του τίτλου μπορεί να αναλυθεί από τους πιο εξειδικευμένους κρεατοφάγους του πλανήτη, με κάποιες επιλογές να είναι κάτι περισσότερο από ενδεδειγμένες. Για παράδειγμα, πολλοί θα μιλήσουν για τα ιαπωνικά μοσχάρια. Και αυτό θα βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Κάποιοι, πιο "διαβασμένοι", θα αναφέρουν το όνομα του Alexandre Polmard. Και θα έχουν δίκιο, καθώς το εξαιρετικό κρέας που παράγει η φάρμα της οικογένειάς του στην Λωρραίνη της Γαλλίας - η ράτσα που εκτρέφει λέγεται Ξανθιά της Ακουϊτένης (blonde d' Aquitaine)- σύμφωνα με τους γευσιγνώστες είναι εφάμιλλο του Wagyu και του Black Angus.
Άλλοι πάλι θα μιλήσουν για χοιρινό, με τη λέξη κλειδί εδώ να είναι το Mangalica. Αν ο όρος δεν σου λέει απολύτως τίποτα, μάθε πως αναφερόμαστε σε μία φυλή γουρουνιού με καταγωγή την Ουγγαρία, που όμως προήλθε από τη διασταύρωση της ουγγρικής φυλής χοίρου με τη σέρβικη και εκείνη του ευρωπαϊκού μαύρου χοίρου. Το ζώο στην εμφάνισή του θυμίζει αρκετά πρόβατο, έχοντας παρεμφερές τρίχωμα (άλλοτε λευκό, άλλοτε ξανθό ή ακόμη και καστανό προς κόκκινο), ενώ είναι μεγαλόσωμο και αρκετά στρουμπουλό.