Το 2016 η Wanda Dench έστειλε ένα sms στον Jamal Hinton, προσκαλώντας τον σε δείπνο την Ημέρα των Ευχαριστιών. Το μοναδικό πρόβλημα; Δε γνωριζόντουσαν καν και η Wanda του έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα νομίζοντας ότι το στέλνει στον εγγονό της, μη γνωρίζοντας ότι ο τελευταίος έχει αλλάξει αριθμό κινητού. Λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε ότι μιλάει με τον λάθος άνθρωπο, ωστόσο επέμεινε ότι ο Hinton ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος στο δείπνο της. «Έτσι κάνουν οι γιαγιάδες», σχολίασε αργότερα. «Τους ταϊζουν όλους».

Η απρόσμενη ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στη Dench και τον Hinton έγινε viral στο διαδίκτυο με τους χρήστες των σόσιαλ μίντια να προσδίδουν στη γυναίκα το ψευδώνυμο «Thanksgiving Grandma». Από τότε η γνωριμία τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του ίντερνετ που αναρωτιέται πότε θα δειπνήσουν ξανά παρέα. Αυτό συμβαίνει κάθε χρονιά, την Ημέρα των Ευχαριστιών, και το 2020 δεν αποτέλεσε εξαίρεση παρά τις δυσκολίες που έφερε μαζί του. Αν και το δείπνο του Thanksgiving επισκιάστηκε από ένα δυσάρεστο γεγονός, τον θάνατο του συζύγου της Dench από κορονοϊό λίγους μήνες νωρίτερα, ο νεαρός Jamal ήταν στο πλευρό της και φέτος. Άλλωστε ανάμεσα στις οικογένειες υπάρχει πλέον μία στενή φιλία.

Βέβαια αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά γιατί εξαιτίας των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό ο Jamal πήγε τελικά για δείπνο στο σπίτι της Dench στις 20 Νοεμβρίου, αρκετές μέρες πριν την επίσημη Ημέρα των Ευχαριστιών, έτσι ώστε να μπορεί να υποβληθεί σε rapid test πριν την επίσκεψη του. 

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν η Wanda και ο Jamal το 2016:

Kαι η φετινή τους συνάντηση:

Με πληροφορίες από το MyModernMet

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS