Κάθε χρόνο τέτοια μέρα γεμίζει με ευχές για τις γιορτές και τη νέα χρονιά και οι στολισμένοι δρόμοι πλημμυρίζουν με κόσμο. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας φέτος, ωστόσο, ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα Α2 επέλεξε να στείλει τις ευχές του όχι με φαναράκια στον ουρανό, όπως είχε κάνει πέρυσι στην πλατεία Κοτζιά, αλλά με μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα συγκινητική χορογραφία.

Μέσα από τις κινήσεις και τον ρυθμό λοιπόν, ο Άγγελος, η Ιωάννα-Κορίνα, η Ίρις, η Ελένη και ο Χρίστος, χορεύουν από το Δημαρχιακό Μέγαρο και, εκφράζοντας τις ευχές όλων μας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, «περιγράφουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, όλα αυτά που μας φέρνουν κοντά, όλα αυτά που μας συνδέουν. Μας ταξιδεύουν εκεί που συναντά ο ένας τον άλλο, που αγγίζει ο ένας τον άλλο, που στηρίζει ο ένας τον άλλο, που δίνει ο ένας στον άλλο, που ενώνεται ο ένας με τον άλλο, που εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο, που ανεβάζει ο ένας τον άλλο, που εμπνέει ο ένας τον άλλο. Εκεί που ο ένας, κάνει τον άλλο να ονειρεύεται». Στις πιο εντυπωσιακές στιγμές, αιωρούνται, σχεδόν μαγικά, στον ουρανό, σαν φαναράκια κι αυτοί.

Info
Σύλληψη – Χορογραφία: Άγγελος Αντωνάκος. Χορεύουν οι Α2: Άγγελος Αντωνάκος, Ιωάννα - Κορίνα Παλάσκα, Ίρις Κατράκη – Παύλου, Ελένη Τσικαλά – Βαφέα, Χρίστος Καφετζής

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 
 

TAGS