Η Φωτεινή Παντζιά είναι η ιδιοκτήτρια του μπιστρό «By the glass και ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, θετική ενέργεια και θέληση. Το 2018, και έπειτα από αρκετή ταλαιπωρία με τη γραφειοκρατία, υιοθέτησε τον πεντάχρονο τότε Αμπαντού από την Αιθιοπία. Αγάπησε αμέσως αυτό το παιδί, το οποίο άλλαξε τη ζωή της εντυπωσιακά.

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι πάσχει από καρκίνο και ότι ξεκινάει τη δική της μάχη, η Φωτεινή έκανε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό post, για τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, θέλοντας να αποκαλύψει μερικές άγνωστες πτυχές της. Τις δύο γυναίκες συνδέει πολυετή φιλία και κάπως έτσι η Φωτεινή θέλησε να παρουσιάσει σε όλους εμάς τη Ντόρα που η ίδια έχει γνωρίσει.

Τις δύο γυναίκες συνδέει πολυετή φιλία και κάπως έτσι η Φωτεινή θέλησε να παρουσιάσει σε όλους εμάς τη Ντόρα που η ίδια έχει γνωρίσει.

«Κάποια ημέρα που είχαμε βρεθεί με την Ντόρα τον άκουσε να λέει στενοχωρημένος ότι αυτός δεν έχει γιαγιά και με την άνεση μιας γυναίκας που η αγάπη της είναι τόσο μεγάλη και σπουδαία του είπε αγόρι μου εγώ είμαι η γιαγιά σου. Θα με λες γιαγιά και θα είμαι η γιαγιά σου», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση παρακάτω:

Kεντρική φωτογραφία: @fotinipantzia

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS