Γράφει η Άντζελα Ζιούτη/ συγγραφέας angelaziouti@yahoo.gr

Όταν της ζήτησε να παντρευτούν, το ένιωθε μέσα του καθαρά. Βρήκε τη γυναίκα της ζωής του! Τον κοίταξε στα μάτια συγκινημένη, για δευτερόλεπτα βούρκωσε κιόλας αλλά συγκράτησε το δάκρυ, λέγοντας μετά από λίγο: «Ναι, δέχομαι». Αυτός είχε τη δουλειά, που ονειρευόταν, μόλις είχε μπει στο δημόσιο και έτσι αποφάσισαν να πάρουν σπίτι και να το επιπλώσουν με κομμάτια από φυσικά υλικά και ουδέτερα χρώματα της άμμου εξασφαλίζοντας μία απόλυτα zen ατμόσφαιρα στο χώρο. Μετά έβγαλαν τις άδειες του γάμου και έκλεισαν ημερομηνία στην Μητρόπολη.

Η συγγραφέας Άντζελα Ζιούτη

Όλα κύλησαν σαν όνειρο. Τα προσκλητήρια του γάμου, οι βέρες από σφυρήλατο λευκόχρυσο και οι μπομπονιέρες με τα ροζ κουφέτα δεμένες με μεταξωτές κορδέλες. Η τελετή ήταν μεγαλοπρεπής με όλη την αίγλη που απαιτεί αυτή η μοναδική στιγμή, καθώς δύο άνθρωποι ενώπιον Θεού και προσφιλών προσώπων ενώνουν με τα ιερά δεσμά του γάμου τις ζωές τους. Μετά τον χορό του Ησαΐα, ακολούθησε χορός μέχρι πρωίας στη σάλα Grand Ballroom του δημοφιλέστερου ξενοδοχείου της πόλης.

Το 67% των ερωτηθέντων ανδρών και γυναικών, παραδέχονται ότι επισκέπτονται τα σάιτ γνωριμιών στο διαδίκτυο

Πάντα θα θυμάται το πρώτο τους ραντεβού. Η αγωνία του ήταν μεγάλη, γιατί μπορεί να μιλάγανε εδώ και καιρό μέσω ενός σάιτ γνωριμιών στο Ίντερνετ, και να ήξερε ήδη τα πάντα για αυτήν, αλλά αλλιώς είναι να δεις κάποιον ζωντανά. Η κοπέλα έφτασε ένα τέταρτο αργότερα από αυτόν στην είσοδο του εστιατορίου. Ζήτησε συνεσταλμένα συγνώμη, αλλά αυτόν ούτε που τον ένοιαζε. Όταν την πρωτοείδε του φάνηκε ότι αντίκρισε έναν άγγελο και τα χερουβείμ να τραγουδάνε δεξιά και αριστερά πάνω από το κεφάλι του. Πρόσωπο τέλεια πλασμένο, γλυκομίλητη, κοινωνική, με όρεξη για ζωή και με χιούμορ. Και το κυριότερο δεν έσκιζε μόνο από εμφάνιση αλλά είχε και περιεχόμενο. Άσε που πέρασε και 3η στη Φιλοσοφική Αθηνών.

Παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές. Ορισμένα στατιστικά στοιχεία δείχνουν μια ανησυχητική διαπίστωση απομόνωσης των ανθρώπων στις Δυτικοευρωπαϊκές Χώρες και ήδη το 67% των ερωτηθέντων ανδρών και γυναικών, παραδέχονται ότι επισκέπτονται τα σάιτ γνωριμιών στο διαδίκτυο για να βιώσουν μια σύντομη περιπέτεια, η για να γνωρίσουν αυτό που χρόνια αναζητούν…

Πάνε αρκετές δεκαετίες από τότε που η Γεωργία Βασιλειάδου στην γνωστή ελληνική ταινία πετούσε στάμνες από το μπαλκόνι, σημαδεύοντας τον ιδανικότερο γαμπρό για τις ανιψιές της. Πολύ πιθανόν, η σύγχρονη «Θεία από το Σικάγο» να σερφάρει στο ίντερνετ αναζητώντας «νέο, επαγγελματικά αποκαταστημένο, εμφανίσιμο κατά προτίμηση μη καπνιστή με σκοπό τον γάμο» για τις πολυαγαπημένες ανιψιές της. Το μόνο καλό είναι ότι δεν θα κινδυνεύουν τα κεφάλια των υποψήφιων γαμπρών από τις γλάστρες.

 

TAGS