«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο» λέει η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου, με πολυετή καριέρα στον χώρο του ρεπορτάζ αυτοκινήτου.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, η Αριάδνη, με αφορμή την ατάκα της Ζενεβιέβ, πήρε τη δύναμη για να αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο. «Εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Δυστυχώς όμως λίγες μέρες πριν, έπειτα από σειρές από χημειοθεραπειών μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει πια άλλη χημειοθεραπεία που μπορώ να κάνω ώστε να σωθώ. Δεν λέω ότι αυτό θα με στείλει αύριο – μεθαύριο, αλλά ο πόνος είναι φοβερός».

Δυστυχώς όμως λίγες μέρες πριν, έπειτα από σειρές από χημειοθεραπειών μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει πια άλλη χημειοθεραπεία που μπορώ να κάνω ώστε να σωθώ. Δεν λέω ότι αυτό θα με στείλει αύριο – μεθαύριο, αλλά ο πόνος είναι φοβερός.

«Αυτό που θέλω να πω μέσα από αυτό το βίντεο, είναι να παίρνετε δεύτερη και τρίτη άποψη. Εμένα αυτό μου στοίχισε γιατί επί επτά μήνες δεν γνώριζαν τι είχα. Έχασα χρόνο, ενώ κανονικά αυτό που είχα είναι ιάσιμο», συνέχισε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω:

Kεντρική φωτογραφία: @Ariadni Gerasimidou

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS