Δηλώσεις έκανε μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η 35χρονη κοπέλα βγαίνοντας από το δικαστήριο μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη.

Τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ζήτησε, διά του συνηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου, η 37χρονη Εφη Κακαράντζουλα, κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, ενώ με μια ψυχρή δήλωση, ανακοίνωσε ότι δεν θα παραβρεθεί σήμερα στο δικαστήριο, αλλά δεσμεύτηκε να προσέλθει αργότερα.

«Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας», ανέφερε.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, εκφράζοντας την προσωπική συμπάθειά του στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης, δήλωσε πως η εντολέας του ομολογεί την πράξη της, αλλά ζητά μετατροπή της κατηγορίας σε ευμενέστερο ποινικό χαρακτηρισμό.

«Το παραπεμπτικό βούλευμα είναι λανθασμένο. Ως προς τα πραγματικά περαστικά έχει ομολογήσει. Υπάρχει διαφωνία στον νομικό χαρακτηρισμό της πράξης. Παραπέμπεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η θέση της υπερασπίσεως είναι ότι πρόκειται για μια κλασική περίπτωση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Η νομολογία ομιλεί όλα αυτά τα χρόνια για τέτοιες περιπτώσεις. Η θέση της υπερασπίσεως είναι ότι πρέπει να μετατραπεί η κατηγορία στο κακούργημα της βαριάς σκοπουμενης σωματικής βλάβης», ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Αντιθέτως, η 35χρονη Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, με σθένος και ψυχική δύναμη, βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο. Η 35χρονη φορούσε μάσκα, καπέλο και γάντια και συνοδευόταν από τους δικηγόρους της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή:thetoc.gr

Κεντρική φωτογραφία:NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS