ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

60 χρόνια ΟΠΑΠ: Gala για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ και του "Μαζί για το παιδί"

Δυναμικό παρών από τον επιχειρηματικό και αθλητικό κόσμο σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά.

60 χρόνια ΟΠΑΠ: Gala για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ και του "Μαζί για το παιδί"

Με μια λαμπερή εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδιά, γιόρτασε ο ΟΠΑΠ τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του.

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποίησε φιλανθρωπικό Gala για τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

60 χρόνια ΟΠΑΠ: Gala για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ και του "Μαζί για το παιδί"
Φιλανθρωπικό Gala 60 Χρόνια ΟΠΑΠ

Σάκης Ρουβάς

Τη νέα σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη ο επιχειρηματικός και αθλητικός κόσμος, που έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση και ενίσχυσαν οικονομικά το έργο των δύο φορέων.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού gala του ΟΠΑΠ θα κατευθυνθούν για τη στήριξη του προγράμματος «Οικονομική Υιοθεσία Παιδιών» της ΕΛΕΠΑΠ και του προγράμματος «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Απευθυνόμενους στους προσκεκλημένους, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, τόνισε:

Καμίλ Ζίγκλερ, Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ

«Ο ΟΠΑΠ πέρασε πολλές αλλαγές στις έξι δεκαετίες της ιστορίας του. Όλα αυτά τα χρόνια, ο ΟΠΑΠ αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε μαζί με την Ελλάδα και ήταν πάντα δίπλα στη χώρα και τους ανθρώπους της, στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Ο ΟΠΑΠ κατάφερνε πάντα να θέτει τον πήχη ψηλά και να τον ανεβάζει ακόμα ψηλότερα, χτίζοντας ένα εμβληματικό ελληνικό brand. Σήμερα, μπορούμε με περηφάνια να πούμε ότι ο ΟΠΑΠ είναι ζωντανό και αναπόσπαστο κύτταρο της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Είναι ένα σημείο αναφοράς για την ελληνική επιχειρηματικότητα και την κοινωνική συνεισφορά, με τεράστια διεθνή αναγνώριση. Ταυτόχρονα, υλοποιούμε σημαντικές επενδύσεις και έργα που δημιουργούν αξία για την εταιρεία μας, τους ανθρώπους μας και την οικονομία συνολικά».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, υπογράμμισε:

Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

«Αυτό που κάνει τον ΟΠΑΠ να ξεχωρίζει είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν συμβάλει στην ανοικοδόμηση της εταιρείας: μέτοχοι, εργαζόμενοι, πράκτορες, συνεργάτες και πολλοί άλλοι φορείς. Όλοι τους – ατομικά και συλλογικά – διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του ΟΠΑΠ, καθιστώντας την εταιρεία πραγματικά μοναδική. Για όλους εμάς στον ΟΠΑΠ, αυτή η επέτειος δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να θυμηθούμε την εντυπωσιακή μας κληρονομιά, αλλά και να κοιτάξουμε μπροστά, να επικεντρωθούμε στο μέλλον και στα μακροπρόθεσμα σχέδιά μας. Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται εν μέσω μιας ιδιαιτέρως απαιτητικής και συναρπαστικής περιόδου. Με σκληρή δουλειά, επαγγελματισμό και αφοσίωση, πραγματοποιούμε μαζί μια σειρά από επενδύσεις και πρωτοβουλίες, στην κατεύθυνση της υλοποίησης του Οράματος 2020 και του μετασχηματισμού του ΟΠΑΠ σε μία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιας κλάσης».

Όπως δήλωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς:

Σπύρος Φωκάς, Α’ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ

«O ΟΠΑΠ έχει εξελιχθεί σε έναν ηγετικό επιχειρηματικό όμιλο, με παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο, με μεγάλο εύρος προϊόντων και υπηρεσιών και θετικό ρόλο στις προσπάθειες ανάπτυξης της οικονομίας. Είμαστε δίπλα στο ελληνικό επιχειρείν με την πρωτοβουλία ΟΠΑΠ Forward, η οποία έχει συμβάλλει στη δημιουργία 3.600 άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας εδώ και δύο χρόνια. Και βεβαίως, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το φιλόδοξο έργο της εκ βάθρων ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, που έχει ήδη εξασφαλίσει καλύτερες υποδομές και συνθήκες θεραπείας για περισσότερα από 180.000 παιδιά».

Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου, ευχαρίστησε θερμά τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του, επισημαίνοντας: «Γιορτάζουμε μαζί και αισθανόμαστε τυχεροί που σας έχουμε κοντά μας στη δύσκολη, μακρά αυτή πορεία μας για την αποκατάσταση περισσότερων από 100.000 βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία».

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, σημείωσε: «Εφέτος, βοηθήσαμε περισσότερα από 35.000 παιδιά να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους με τη βοήθεια των χορηγών και των πολύτιμων εθελοντών μας. Έχοντας εσάς δίπλα μας ελπίζουμε τη χρονιά που μας έρχεται να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε την αγκαλιά μας για να χωρέσουν πολλά ακόμα παιδιά».

Μεγκ Κόουπ, Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Αλεξάνδρα Μαρτίνου Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Οδυσσέας Χριστοφόρου Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ, Μαρτίνα Χούστοβα, Μίκαλ Χουστ Επικεφαλής Οικονομικών ΟΠΑΠ
Μεγκ Κόουπ, Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Αλεξάνδρα Μαρτίνου Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Οδυσσέας Χριστοφόρου Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ, Μαρτίνα Χούστοβα, Μίκαλ Χουστ Επικεφαλής Οικονομικών ΟΠΑΠ
Τάμτα

Read Next

19 Απρ 2024

Η πανέμορφη Αθηναία που ερωτεύτηκε ο Λόρδος Βύρων: "Ζωή μου, σ’ αγαπώ!"

Το άγνωστο ειδύλλιο που ενέπνευσε το διάσημο ποίημα του λογοτέχνη "Η κόρη των Αθηνών". Ο Λόρδος Βύρων απεβίωσε 19 Απριλίου 1824.

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.