ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

15 υπέροχες πόλεις στην Ευρώπη που δεν είχες σκεφτεί ποτέ να επισκεφθείς

Τα πιο όμορφα μέρη που πρέπει να επισκεφθείς πριν γίνουν κι αυτά πολύ τουριστικά.

15 υπέροχες πόλεις στην Ευρώπη που δεν είχες σκεφτεί ποτέ να επισκεφθείς

Μπριζ, Βέλγιο

15 υπέροχες πόλεις στην Ευρώπη που δεν είχες σκεφτεί ποτέ να επισκεφθείς
Υπέροχα σπίτια, ρομαντικά δρομάκια που συνδέονται από γέφυρες και το επεκτεινόμενο δίκτυο καναλιών είναι όλα όσα κάνουν τη Μπριζ τη "Βενετία του Βορρά". Πολλοί τη θεωρούν ως μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης και εμείς συμφωνούμε μαζί τους.

Μπέργκαμο, Ιταλία

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το Μπέργκαμο είναι ότι μπορείς να περάσεις ατελείωτες ώρες εξερευνώντας τους στενούς αρχαίους δρόμους της. Αφού περιηγηθείς με τις ώρες, μετά πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς ένα από τα τοπικά εστιατόρια...έχουν 250 διαφορετικά είδη πίτσας να διαλέξεις!

Ανεσί, Γαλλία

Ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε αυτή τη μικρή πόλη που βρίσκεται στις όχθες μιας λίμνης.Θα κάνεις τις βόλτες σου στην πόλη και μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το παλιό κάστρο.

Mπλεντ, Σλοβενία

Το Μπλεντ βρίσκεται στους πρόποδες των Ιουλιανών Άλπεων, στις όχθες μιας από τις πιο όμορφες λίμνες του κόσμου. Θα σας μαγέψει το τοπίο και το υπέροχο σκηνικό με τα βουνά να αντανακλώνται στα ήρεμα νερά της λίμνης.

Ρόντα, Ισπανία

Αυτή η μοναδική πόλη φαίνεται να αιωρείται πάνω από τον γκρεμό.Θα περιπλανηθείς στους παλιούς δρόμους της πόλης, απολαμβάνοντας τη μοναδική της ατμόσφαιρα.

Γκντανσκ, Πολωνία

Αυτή η παλιά πόλη βρίσκεται στις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας και έχει μια μοναδική ατμόσφαιρα. Θα έχεις την ευκαιρία να επισκεφθείς δεκάδες καφενεία, πολλά μουσεία και εκθέσεις και ο καθένας θα βρει κάτι ιδιαίτερο για τον εαυτό του εδώ.

Μπράσοβ, Ρουμανία

Το Μπράσοβ δεν αποκαλείται τυχαία "Το Μαργαριτάρι της Τρανσυλβανίας". Κρυμμένο σε μια κοιλάδα ανάμεσα σε χιονισμένα βουνά είναι ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να ανακαλύπτουν τα μυστικά αρχαίων πόλεων. Το Μπράσοβ μοιάζει σα πόλη που έχει μείνει στη μεσαιωνική εποχή. Φρούρια αιώνων, παλιά σπίτια με κεραμίδια και το παλιό ρολόι που χτυπάει κάθε ώρα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας.

Νόβι Σαντ, Σερβία

Γνωστή για τα πολυάριθμα μουσεία, τις γκαλερί και τα μνημεία της, δεν είναι να απορεί κανείς που το Νόβι Σαντ θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Σερβίας. Το σύμβολο του Νόβι Σαντ είναι το Φρούριο Petrovaradin, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα πάνω από την πόλη και το Δούναβη. Δεν θα το μετανιώσεις αν αποφασίσεις να επισκεφθείς αυτή τη γοητευτική πόλη με τα πολύχρωμα σπίτια.

Κόμαν, Αλβανία

Αυτή την πόλη αξίζει να την επισκεφθείς μόνο και μόνο για να δεις τη φυσική ομορφιά της λίμνης Komani. Γαλάζια νερά και γραφικές ακτές που καλύπτονται με πράσινο - δεν θα βρεις πιο εκπληκτικό μέρος!

Μόσταρ, Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Η παλιά γέφυρα ήταν η κατασκευή που χώριζε την πόλη σε δύο μέρη - τη Βοσνία και την Κροατία. Τώρα το Μόσταρ είναι ένα μοναδικό μέρος όπου συναντιέται ο ανατολικός με τον δυτικό πολιτισμό. Αυτό είναι αισθητό όχι μόνο στην αρχιτεκτονική αλλά και στην εθνική κουζίνα και τις τοπικές παραδόσεις.

Πόρτο, Πορτογαλία

Η ζωντανή και χαρούμενη ατμόσφαιρα της πρώην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας θα σε γεμίσει με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που τη χαρακτηρίζει. Αν σας αρέσει η φασαρία των μεγάλων πόλεων, αυτό το μέρος είναι ιδανικό για σας.

Μπορντώ, Γαλλία

Αυτή η μαγευτική πόλη θα σε κάνει να απολαύσεις την ήρεμη ατμόσφαιρα που την χαρακτηρίζει. Πίνοντας ένα ποτήρι καλό κρασί, θα μάθεις πώς να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή της ζωής σου.

Αλμπαρασίν, Ισπανία

Αυτή η ροζ πόλη μοιάζει με ένα βασίλειο βγαλμένο από παραμύθι. Επισκεφθείτε το Αλμπαρασίν και χαθείτε στα στενά δρομάκια του, όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία.

Τσέσκι Κρούμλοβ, Τσεχία

Γεμάτη υπέροχους δρόμους και γέφυρες, όμορφα σπίτια και φιλόξενους ανθρώπους, είναι λογικό που αυτή η γοητευτική μικρή πόλη αιχμαλωτίζει τις καρδιές μεγάλης πλειοψηφία των επισκεπτών της.

Σίντρα, Πορτογαλία

Εκπληκτικά φωτεινή και ασυνήθιστη, η Sintra θα σε κάνει να πιστέψει ότι έχεις μπει σε ένα παραμύθι. Με πομπώδη πολύχρωμα κάστρα και εξωτικούς κήπους, αυτή η πόλη είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσεις.

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.