Μπορεί η φετινή σεζόν να ολοκληρώνεται για το Angsana Corfu, όμως τα αγαπημένα στέκια Oribu και Α Lounge θα παραμείνουν ανοικτά όλο τον χειμώνα!
Μια από τις κορυφαίες γευστικές αποδράσεις του καλοκαιριού, το Oribu, θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των κατοίκων της Κέρκυρας, αλλά και των επισκεπτών του νησιού, μέσα από πολύχρωμες προτάσεις σε φαγητό, ποτό και live events.
Ως το μοναδικό ασιατικό εστιατόριο που λειτουργεί στο νησί κατά τη χειμερινή περίοδο, η γαστρονομική του ταυτότητα είναι απαράμιλλη όλο το χρόνο. Το Oribu θα λειτουργεί τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου από τις 19:00 έως τις 23:00, προσφέροντας το αγαπημένο σε όλους ασιατικό μενού, ενώ τις Κυριακές από τη 13:00 έως τις 17:00, θα προσφέρεται ένα μενού που μπλέκει με νοστιμιά τις γεύσεις της Ελλάδας και της Κέρκyρας για ένα απολαυστικό μεσημεριανό γεύμα με μοναδικά cocktails.
Καθώς πέφτει η νύχτα, η διασκέδαση δεν σταματά. Μετά το κλείσιμο της κουζίνας στις 23:00, το εστιατόριο και το A Lounge συνεχίζουν να υποδέχονται τους επισκέπτες μέχρι τη 1 το βράδυ. Με τη μουσική στα μπαρ της πόλης να κλείνουν στις 11 το βράδυ, το Oribu και το A Lounge αναδεικνύονται ως τα νέα hot spots για τους Κερκυραίους που θέλουν να αποδράσουν.
Επίσης, δύο φορές το μήνα, οι Κυριακές θα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες με special, γαστρονομικά – και όχι μόνο, events. Με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, οι εκδηλώσεις αυτές θα περιλαμβάνουν προσκεκλημένους σεφ και mixologists που θα ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ειδικών μενού.
Η πρώτη Noisy Sunday της σεζόν στις 15 Οκτωβρίου, με τεράστια επιτυχία, έκανε τη διαφορά με την εξαιρετική εμφάνιση του καταξιωμένου σεφ Μιχάλη Ντουνέτα. Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίστηκε στις 22 Οκτωβρίου με ιδιαίτερες παρουσιάσεις από τον Dr. Simon Karythis, Διευθυντή του Περιβαλλοντικού Ιδρύματος Ιονίου, που έριξε φως σε κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα της Κέρκυρας. Οι συμμετέχοντες εντρύφησαν στις τοπικές πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου προγράμματος "Pick an Alien", το οποίο αναδεικνύει τους κινδύνους για τα τοπικά οικοσυστήματα από ζώα και φυτά που δεν είναι ενδημικά.
Ο Τάσος Ανδριώτης συνόδευσε τον προσκεκλημένο σεφ Αριστοτέλη Μεγουλά, που οργάνωσε ζωντανή επίδειξη μαγειρικής, χρησιμοποιώντας invasive είδη και προωθώντας βιώσιμες πρακτικές. Ο Αριστοτέλης, που γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στον Πειραιά, ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική στην καρδιά της Ιταλίας. Με γνώμονα την αγάπη του για την Κέρκυρα και το βαθύ σεβασμό για τα τοπικά προϊόντα, η δημιουργική του πλευρά λάμπει στο Pomo d'Oro Corfu. Με δέσμευση στην εποχικότητα, την τοπικότητα και την sustainable μαγειρική, ο Αριστοτέλης δημιουργεί απόλυτα γευστικές εμπειρίες, κάνοντας κάθε στιγμή γύρω από το τραπέζι μια αξέχαστη ανάμνηση.
Οι νέες προτάσεις του A Lounge
Το A Lounge όμως δεν είναι μόνο ένα μέρος για το Σαββατοκύριακο. Από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ., είναι η απόλυτη επιλογή του νησιού για καφέδες, smoothies, αναψυκτικά και ένα νέο "μενού ευεξίας" με μια σειρά από σνακ, σαλάτες και Buddha & Poke bowls. Αυτό το μενού είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες όσων δίνουν έμφαση στο wellness και τα μέλη του γυμναστηρίου, προωθώντας μια υγιεινή αλλά και τόσο γευστική εμπειρία φαγητού. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, το A Lounge μεταμορφώνεται σε ένα ατμοσφαιρικό μπαρ από τις 11 π.μ. έως τις 12:30 π.μ., με funky διάθεση.
Τα Σαββατοκύριακα στο Oribu και το A Lounge είναι πάντα γεμάτα δράση. Κάθε Παρασκευή, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες, ενώ τα Σάββατα θα υπάρχουν live bands δίνοντας τον δικό τους μουσικό στίγμα. Τις Κυριακές, προσκεκλημένοι DJs δημιουργούν μια μουσική ατμόσφαιρα με ένα mix σύγχρονων ελληνικών και διεθνών επιτυχιών.
Το Oribu και το A Lounge δεν είναι απλώς χώροι, είναι ολοκληρωμένες εμπειρίες ψυχαγωγίας που περιμένουν να τις ανακαλύψετε!