ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Women On Top:Με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών

Η επιτυχημένη πρωτοβουλία Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών, εξελίσσεται και επιστρέφει για 5η χρονιά με νέα δομή και 3 μοναδικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη!

Η επιτυχημένη πρωτοβουλία Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών, εξελίσσεται και επιστρέφει για 5η χρονιά με νέα δομή και 3 μοναδικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη!

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στο Ωδείο Αθηνών, η Λυδία Παπαϊωάννου και ο Γιώργος Καπουτζίδης υποδέχονται στο Live A Legacy 2023, καταξιωμένες/ους επαγγελματίες που μοιράζονται τις εμπειρίες τους και τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που τους παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Παράλληλα, μιλούν για τον τρόπο συνεισφοράς τους στον τομέα της ισότητας και της κοινωνικής αλλαγής, εστιάζοντας σε όσα χρειάζεται να κάνει ο καθένας και η κάθε μία μας ατομικά, αλλά και όλες/οι μαζί συλλογικά, για ένα καλύτερο αύριο χωρίς έμφυλες ανισότητες. Οι ομιλήτριες και ομιλητές της εκδήλωσης προέρχονται, μεταξύ άλλων, από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τον χώρο των επιστημών, της ναυτιλίας, της επιχειρηματικότητας και των τεχνών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών τομέων.

LIVE A LEGACY 2023 | ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Επιπλέον, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Live A Legacy, η Mastercard εγκαινιάζει φέτος τα Live A Legacy Mentoring Events, δύο νέες, ξεχωριστές εκδηλώσεις το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στη Θεσσαλονίκη στο χώρο του MonΑsty Hotel και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 στην Αθήνα στον πολυχώρο ATRAKTOS. Στόχος των mentoring events είναι να εμπνεύσουν και να ενισχύσουν τις συμμετέχουσες με τα κατάλληλα εργαλεία για να αναγνωρίσουν τις αξίες τους, να θέσουν τους εργασιακούς τους στόχους, και να κάνουν το επαγγελματικό τους όραμα πραγματικότητα!

Σε κάθε μία από τις δύο εκδηλώσεις, οι συμμετέχουσες θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένες στον εργασιακό χώρο γυναίκες, για να συζητήσουν μαζί τους και να μάθουν από την εμπειρία τους μέσω των Fireside Chats, θα κάνουν Speed Mentoring Sessions με μέντορες από το δίκτυο του Women On Top, και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαδραστικά και πρακτικά Workshops ενδυνάμωσης.

MENTORING EVENTS | ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Τέλος, όπως κάθε χρονιά, η Mastercard δίνει την ευκαιρία, σε όσες το επιθυμούν, να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, μέσα από τις θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης που προσφέρονται από τη Mastercard και το δίκτυο συνεργατών της.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ | ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το Live A Legacy της Mastercard έχει αναδειχθεί πλέον ως εκδήλωση-ορόσημο για την γυναικεία ενδυνάμωση, συγκεντρώνοντας ομιλήτριες και ομιλητές από διάφορους κλάδους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από τις ομιλίες και τις συζητήσεις που πραγματοποιούνται, το ζήτημα της γυναικείας ενδυνάμωσης στον εργασιακό χώρο προσεγγίζεται από πολλαπλές οπτικές, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για κάθε συμμετέχουσα που ονειρεύεται να χτίσει μία επαγγελματική καριέρα με σωστές βάσεις.

Μπείτε στην πλατφόρμα για να γνωρίσετε καλύτερα την πρωτοβουλία και τις ανανεωμένες δράσεις του φετινού Live A Legacy, και εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις!

* Οι χώροι είναι πλήρως προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.

* Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι δυνατή κατόπιν εγγραφής.

Read Next

25 Μαϊ 2023

Ξέρουμε τι cocktail θα πίνεις αυτό το καλοκαίρι

Εσύ, είσαι τύπος Fresco, Beach In The City ή μήπως Été; Ανακάλυψε τα Grey Goose Summer Cocktails στο Athénée της οδού Βουκουρεστίου.

Περισσότερα από

Life

24 Μαϊ 2023

Η "Άλφα Χωρίς" δίνει νόημα σε όλες τις στιγμές μας

Γιατί οι πιο δυνατές σχέσεις είναι αυτές που είναι πάντα δίπλα μας, κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς.

24 Μαϊ 2023

Πετρούπολη: θα αποκτήσει τον δικό της λαχανόκηπο

Ένας δημοτικός Κοινωνικός Βιολογικός Λαχανόκηπος θα "γεννηθεί" στον δήμο Πετρούπολης.

24 Μαϊ 2023

Dopamine travel: Η νέα εμπειρία στον τουρισμό με τις Mindfull Weeks σε Μύκονο και Χανιά

Το wellbeing είναι η νέα τάση στον τουρισμό. Απολαύστε mindfull weeks όλο το καλοκαίρι σε δημοφιλή luxury resorts.

24 Μαϊ 2023

Minas Unchained: Όσα έγιναν στη μοναδική γιορτή που διοργάνωσε ο οίκος design Minas

Όταν η τέχνη και το design συνάντησε την ελευθερία του δρόμου και της έκφρασης αλλά και τα Bombay Sapphire cocktails.

23 Μαϊ 2023

"Ιδού η Ρόδος": H έκθεση της Icaro Contemporary Art Gallery & Agency που θα συζητηθεί

Στην πρώτη έκθεση της ICARO C.A.G.A. σε φυσικό χώρο, δεκατέσσερις διακεκριμένοι σύγχρονοι καλλιτέχνες εμπνέονται από τα κεραμικά της διάσημης κεραμοποιίας Ίκαρος στην Ρόδο και δημιουργούν!

21 Μαϊ 2023

Οι 7 τροφές που έχουν ζάχαρη και δεν το γνωρίζεις

+ μία λίστα με διαφορετικές ονομασίες της ζάχαρης στα τρόφιμα.

20 Μαϊ 2023

Όσα αξίζει να δείτε αυτήν την εβδομάδα στο Athens City Festival

Ανάμεσα στις 200 ξεχωριστές δράσεις του Athens City Festival, που τρέχει για όλο το μήνα, επιλέξαμε μερικές ακόμα εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

19 Μαϊ 2023

Τα πιο άνετα ανδρικά εσώρουχα για το καλοκαίρι

Αίσθηση δροσιάς; Τσεκ! Ανάλαφρα; Τσεκ! Στιλάτα; Τσεκ! Ανακάλυψέ τα όλα εδώ.

19 Μαϊ 2023

Sinners Pizza | Αν η αμαρτία ήταν φαγητό... θα ήταν πίτσα

Εδώ η πίτσα δεν έχει ανανά. Δεν τρώγεται διπλωμένη. Και δεν σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.

19 Μαϊ 2023