ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

#Her_Research: Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - Σ.Ε.Γ.Ε., συνεχίζει να βρίσκεται διπλά στις γυναίκες ερευνήτριες

Ο κόσμος χρειάζεται την επιστήμη και η επιστήμη χρειάζεται τις γυναίκες.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - Σ.Ε.Γ.Ε., συνεχίζει να βρίσκεται διπλά στις γυναίκες ερευνήτριες και να υποστηρίζει την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιστήμη. O 2oς κύκλος #Her_Research, η επιτυχημένη δράση του Συνδέσμου, κλείνει τον κύκλο της με την ανακοίνωση των νικητήριων ομάδων.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί σε μια λαμπρή τελετή βράβευσης την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, εντός του Εκθεσιακού Χώρου της ΔΕΘ-HELEXPO, Εγνατίας 154, 54636, στο Περίπτερο 13 - Stage 2 στα πλαίσια της έκθεσης καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας BEYOND.

Με την ολοκλήρωση του διήμερου Bootcamp της δράσης #Her_Research το Φεβρουάριοκαι, όπου οι 43 ερευνητικές ομάδες γυναικών παρουσίασαν τις προτάσεις τους, η 10-μελής Ακαδημαϊκή Επιστημονική Επιτροπή τις αξιολόγησέ και επέλεξε τις 8 καλύτερες ομάδες, οι οποίες θα λάβουν τα φετινά έπαθλα:

Τα έπαθλα

3 ομάδες, θα λάβουν δωρεάν υποστήριξη με συγγραφή ερευνητικών προτάσεων για το Horizon Europe ή το αντίστοιχο ερευνητικό πρόγραμμα, από εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων .

5 ομάδες, θα  λάβουν δωρεάν ένα πλήρες εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πακέτο 5 ωρών από εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων. 

Μη χάσετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε, να εξερευνήσετε πιθανές μελλοντικές συνεργασίες, και να γιορτάσετε μαζί μας τη βράβευση των νικητριών του 2ου κύκλου της δράσης #Her_Research.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να παλεύει για την ισότητα και στον τομέα της έρευνας μέσα από την ουσιαστική ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, την πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση, την ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών και τη διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς "ο κόσμος χρειάζεται την επιστήμη και η επιστήμη χρειάζεται τις γυναίκες”.

Ο δεύτερος κύκλος της δράσης #Her_Research τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, και του Ιόνιου Πανεπιστημίου.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη των Betsson Foudation, ΔΕΘ-HELEXPO, Beyond, BeBest, Industry Disruptors-Game Changers.

Χορηγοί επικοινωνίας: Κοσμοράδιο 95,1, Α8inea, Epixeiro.gr , WomanToc, GrTimes, Skywalker.

Read Next

25 Μαϊ 2023

Women On Top:Με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών

Η επιτυχημένη πρωτοβουλία Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών, εξελίσσεται και επιστρέφει για 5η χρονιά με νέα δομή και 3 μοναδικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη!

Περισσότερα από

Life

25 Μαϊ 2023

Ξέρουμε τι cocktail θα πίνεις αυτό το καλοκαίρι

Εσύ, είσαι τύπος Fresco, Beach In The City ή μήπως Été; Ανακάλυψε τα Grey Goose Summer Cocktails στο Athénée της οδού Βουκουρεστίου.

24 Μαϊ 2023

Η "Άλφα Χωρίς" δίνει νόημα σε όλες τις στιγμές μας

Γιατί οι πιο δυνατές σχέσεις είναι αυτές που είναι πάντα δίπλα μας, κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς.

24 Μαϊ 2023

Πετρούπολη: θα αποκτήσει τον δικό της λαχανόκηπο

Ένας δημοτικός Κοινωνικός Βιολογικός Λαχανόκηπος θα "γεννηθεί" στον δήμο Πετρούπολης.

24 Μαϊ 2023

Dopamine travel: Η νέα εμπειρία στον τουρισμό με τις Mindfull Weeks σε Μύκονο και Χανιά

Το wellbeing είναι η νέα τάση στον τουρισμό. Απολαύστε mindfull weeks όλο το καλοκαίρι σε δημοφιλή luxury resorts.

24 Μαϊ 2023

Minas Unchained: Όσα έγιναν στη μοναδική γιορτή που διοργάνωσε ο οίκος design Minas

Όταν η τέχνη και το design συνάντησε την ελευθερία του δρόμου και της έκφρασης αλλά και τα Bombay Sapphire cocktails.

23 Μαϊ 2023

"Ιδού η Ρόδος": H έκθεση της Icaro Contemporary Art Gallery & Agency που θα συζητηθεί

Στην πρώτη έκθεση της ICARO C.A.G.A. σε φυσικό χώρο, δεκατέσσερις διακεκριμένοι σύγχρονοι καλλιτέχνες εμπνέονται από τα κεραμικά της διάσημης κεραμοποιίας Ίκαρος στην Ρόδο και δημιουργούν!

21 Μαϊ 2023

Οι 7 τροφές που έχουν ζάχαρη και δεν το γνωρίζεις

+ μία λίστα με διαφορετικές ονομασίες της ζάχαρης στα τρόφιμα.

20 Μαϊ 2023

Όσα αξίζει να δείτε αυτήν την εβδομάδα στο Athens City Festival

Ανάμεσα στις 200 ξεχωριστές δράσεις του Athens City Festival, που τρέχει για όλο το μήνα, επιλέξαμε μερικές ακόμα εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

19 Μαϊ 2023

Τα πιο άνετα ανδρικά εσώρουχα για το καλοκαίρι

Αίσθηση δροσιάς; Τσεκ! Ανάλαφρα; Τσεκ! Στιλάτα; Τσεκ! Ανακάλυψέ τα όλα εδώ.

19 Μαϊ 2023

Sinners Pizza | Αν η αμαρτία ήταν φαγητό... θα ήταν πίτσα

Εδώ η πίτσα δεν έχει ανανά. Δεν τρώγεται διπλωμένη. Και δεν σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.