ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στο Happy Choice ανακαλύψαμε προϊόντα με τα σχήματα και τα χρώματα που διεγείρουν την ανάπτυξη του μωρού και ξεκουράζουν τη μαμά!

παιχνιδι

Οι πρώτοι μήνες με το μωρό είναι απολαυστικοί, όμως μαζί με τις χαρές και τις πρωτιές έρχονται και τα άγχη και η κούραση. Οι μαμάδες αναζητούμε πολλές πληροφορίες προκειμένου να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε στο μωράκι μας και αυτό πολλές φορές μας εξαντλεί. Μία από τις πιο απαιτητικές στιγμές στην καθημερινότητα είναι όταν το μωράκι μας- όσα παιχνιδάκια κι αν του δώσουμε- δεν απασχολείται για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να μην έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε ή να κάνουμε άλλες δουλειές. Μήπως πρέπει να αλλάξουμε τα ερεθίσματα που δέχεται;

Αυτό που παρατηρούν συχνά οι γονείς είναι ότι τα μωράκια τους δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης από ό,τι για το νέο παιχνίδι που τους αγόρασαν και ασχολούνται περισσότερο με ένα κουτάλι από ό,τι με την κουδουνίστρά τους. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, υπάρχουν συγκεκριμένα χρώματα και σχήματα που μπορούν να δουν τα μωράκια και είναι αυτά που θα τους τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα διεγείρουν την ανάπτυξή του.

Στο Happy Choice ανακαλύψαμε το brand Etta Loves που δημιουργεί προϊόντα με τα σχήματα και τα χρώματα που διεγείρουν την ανάπτυξη του μωρού, δίνοντας ταυτόχρονα στους γονείς αρκετά λεπτά ηρεμίας και ξεκούρασης! Το Etta Loves δημιουργεί προϊόντα, όπως μουσελίνες, πανάκια παρηγοριάς και χαλάκια δραστηριοτήτων χρησιμοποιώντας την επιστήμη του τι μπορούν και τι δεν μπορούν να δουν τα μωρά. Μέσα από τα έξυπνα και εντυπωσιακά μοτίβα διεγείρουν τις αισθητηριακές αισθήσεις των μωρών με αποτέλεσμα να μαγεύονται. Αυτό τα κρατάει περισσότερη ώρα απασχολημένα δίνοντας στους γονείς μια ανεκτίμητη στιγμή ηρεμίας.

Η Etta Loves είναι σε επιστημονική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Sussex για να δημιουργεί προϊόντα μοναδικά που υποστηρίζουν την οπτική και γνωστική ανάπτυξη των μωρών. Συνεργάζονται με έναν ορθόπτη (ειδικό στην όραση των παιδιών) για να διασφαλίσουν ότι οι κλίμακες, τα σχήματα και τα χρώματα στα μοτίβα τους είναι ευθυγραμμισμένα με αυτά που μπορούν να δουν τα μωρά. Αυτό τους διεγείρει και υποστηρίζει την ανάπτυξή τους. Η Etta Loves αναπτύσσει περαιτέρω την επιστημονική βάση των προϊόντων, δοκιμάζει, επαληθεύει σχέδια και αξιοποιεί την έρευνα αιχμής για την αντίληψη και την αισθητική των βρεφών για να σχεδιάσει νέες συλλογές.

Διαβάστε περισσότερα στο themamagers.gr

Read Next

25 Μαϊ 2023

Women On Top:Με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών

Η επιτυχημένη πρωτοβουλία Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών, εξελίσσεται και επιστρέφει για 5η χρονιά με νέα δομή και 3 μοναδικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη!

Περισσότερα από

Life

25 Μαϊ 2023

Ξέρουμε τι cocktail θα πίνεις αυτό το καλοκαίρι

Εσύ, είσαι τύπος Fresco, Beach In The City ή μήπως Été; Ανακάλυψε τα Grey Goose Summer Cocktails στο Athénée της οδού Βουκουρεστίου.

24 Μαϊ 2023

Η "Άλφα Χωρίς" δίνει νόημα σε όλες τις στιγμές μας

Γιατί οι πιο δυνατές σχέσεις είναι αυτές που είναι πάντα δίπλα μας, κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς.

24 Μαϊ 2023

Πετρούπολη: θα αποκτήσει τον δικό της λαχανόκηπο

Ένας δημοτικός Κοινωνικός Βιολογικός Λαχανόκηπος θα "γεννηθεί" στον δήμο Πετρούπολης.

24 Μαϊ 2023

Dopamine travel: Η νέα εμπειρία στον τουρισμό με τις Mindfull Weeks σε Μύκονο και Χανιά

Το wellbeing είναι η νέα τάση στον τουρισμό. Απολαύστε mindfull weeks όλο το καλοκαίρι σε δημοφιλή luxury resorts.

24 Μαϊ 2023

Minas Unchained: Όσα έγιναν στη μοναδική γιορτή που διοργάνωσε ο οίκος design Minas

Όταν η τέχνη και το design συνάντησε την ελευθερία του δρόμου και της έκφρασης αλλά και τα Bombay Sapphire cocktails.

23 Μαϊ 2023

"Ιδού η Ρόδος": H έκθεση της Icaro Contemporary Art Gallery & Agency που θα συζητηθεί

Στην πρώτη έκθεση της ICARO C.A.G.A. σε φυσικό χώρο, δεκατέσσερις διακεκριμένοι σύγχρονοι καλλιτέχνες εμπνέονται από τα κεραμικά της διάσημης κεραμοποιίας Ίκαρος στην Ρόδο και δημιουργούν!

21 Μαϊ 2023

Οι 7 τροφές που έχουν ζάχαρη και δεν το γνωρίζεις

+ μία λίστα με διαφορετικές ονομασίες της ζάχαρης στα τρόφιμα.

20 Μαϊ 2023

Όσα αξίζει να δείτε αυτήν την εβδομάδα στο Athens City Festival

Ανάμεσα στις 200 ξεχωριστές δράσεις του Athens City Festival, που τρέχει για όλο το μήνα, επιλέξαμε μερικές ακόμα εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

19 Μαϊ 2023

Τα πιο άνετα ανδρικά εσώρουχα για το καλοκαίρι

Αίσθηση δροσιάς; Τσεκ! Ανάλαφρα; Τσεκ! Στιλάτα; Τσεκ! Ανακάλυψέ τα όλα εδώ.

19 Μαϊ 2023

Sinners Pizza | Αν η αμαρτία ήταν φαγητό... θα ήταν πίτσα

Εδώ η πίτσα δεν έχει ανανά. Δεν τρώγεται διπλωμένη. Και δεν σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.