Και εκεί που είσαι έτοιμη να απολαύσεις για πρωινό ένα αβοκάντο toast, αφού πρώτα έχεις φρυγανίσει μια φέτα ψωμιού ολικής άλεσης ενώ έχεις βράσει άψογα και ένα αυγό, συνειδητοποιείς πως το αβοκάντο που διατηρούσες τόσες μέρες στην φρουτιέρα δεν έχει ωριμάσει ακόμα, με αποτέλεσμα να μην είναι ούτε μαλακό, ούτε λείο. Πριν η απογοήτευση για το επικείμενο γεύμα σου κάνει την εμφάνιση της, βάλε τον φούρνο να προθερμαίνεται γιατί υπάρχει λύση ώστε να ωριμάσει το αβοκάντο στα επόμενα 10 μόλις λεπτά.
Ακόμα και αν δεν το έχεις ιδιαίτερα με την κουζίνα, μεγάλοι σεφ αλλά και άτομα που παθιάζονται με την καθημερινή μαγειρική συμφωνούν ομόφωνα με ένα πράγμα: το μαγείρεμα δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο και η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη. Για αυτό συνέχισε με την προετοιμασία του πρωινού σου ακολουθώντας ένα βήμα παραπάνω, που όχι μόνο θα σου λύσει τα χέρια, διευκολύνοντας τη διαδικασία, αλλά θα εμπλουτίσει το πιάτο σου με μια σειρά θρεπτικών συστατικών - με την προσθήκη τελικά του αβοκάντο - όπως βιταμίνη C και E, κάλιο, μαγνήσιο, φυτικές ίνες και φυσικά ω3 λιπαρά οξέα.
Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr