ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

NetSteps | 2η θέση ως Best Workplaces for Women Hellas 2023

netsteps

H NetSteps κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία μεγέθους με 50-250 εργαζόμενους στις εταιρείες που αγαπούν οι γυναίκες εργαζόμενες, καθώς συμπεριλαμβάνεται στη Λίστα Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023!

Η NetSteps με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023 σε συνέχεια της συμμετοχής της στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησης της από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η διάκριση ως η 2η εταιρεία στην κατηγορία μεγέθους με 50-250 εργαζόμενους βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον. Τα κριτήρια αξιολόγησης που καθορίζουν την θέση της εταιρείας στη λίστα των καλύτερων εταιρειών για γυναίκες, "Best Workplaces™ for Women Hellas” είναι:

  • H συνολική απόδοση της εταιρείας στο ερωτηματολόγιο έρευνας εργασιακού κλίματος Trust Index™.

  • Οι θετικές απαντήσεις των γυναικών στην έρευνα συγκρινόμενες με το σύνολο του πληθυσμού της εταιρείας.

  • Η βαρύτητα των απαντήσεων των εργαζομένων γυναικών σε επιμέρους ερωτήσεις που έχουν σχέση με, την αντιμετώπιση των φύλων στην εταιρεία, τις ίσες αμοιβές, τη δυνατότητα εξέλιξης και προαγωγών, τη δυνατότητα λήψης άδειας όταν χρειάζεται, καθώς και την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής.

NetSteps | 2η θέση ως Best Workplaces for Women Hellas 2023

Η NetSteps είναι μία από τις λίγες εταιρείες τεχνολογίας με ηγετική ομάδα κατά πλειοψηφία γυναικών. Το εργατικό δυναμικό της εταιρείας εργάζεται κατά 60% απομακρυσμένα, επιτρέποντάς της να προσλαμβάνει τα καλύτερα ταλέντα ανεξάρτητα από τη φυσική τους τοποθεσία και αυτό το μεικτό μοντέλο σίγουρα ενισχύει τους πολύπλευρους ρόλους που καλείται να εξυπηρετήσει κάθε σύγχρονη γυναίκα στην καθημερινότητά της. Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στη διατήρηση και την επιβράβευση των ταλαντούχων γυναικών στον κλάδο της και είναι περήφανη για την επαγγελματική και προσωπική επιτυχία που έχουν επιτύχει οι γυναίκες μέλη της ομάδας της.

O CEO της NetSteps, Γιάννης Καραλής δήλωσε πως "το να κάνεις γυναίκες χαρούμενες είναι σίγουρα challenging. Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που η NetSteps είναι γεμάτη από ταλαντούχες, δημιουργικές και φιλόδοξες γυναίκες, που έχουν δεσμευτεί να βοηθήσουν τους συνεργάτες μας να αναπτυχθούν. Αυτή η τιμή αποτελεί απόδειξη όχι μόνο για αυτούς, αλλά και για τη συλλογική δέσμευση όλων στη NetSteps για την οικοδόμηση μιας κουλτούρας ενσυναίσθησης και ένταξης".

Read Next

25 Μαϊ 2023

Women On Top:Με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών

Η επιτυχημένη πρωτοβουλία Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών, εξελίσσεται και επιστρέφει για 5η χρονιά με νέα δομή και 3 μοναδικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη!

25 Μαϊ 2023

Ξέρουμε τι cocktail θα πίνεις αυτό το καλοκαίρι

Εσύ, είσαι τύπος Fresco, Beach In The City ή μήπως Été; Ανακάλυψε τα Grey Goose Summer Cocktails στο Athénée της οδού Βουκουρεστίου.

Περισσότερα από

Life

24 Μαϊ 2023

Η "Άλφα Χωρίς" δίνει νόημα σε όλες τις στιγμές μας

Γιατί οι πιο δυνατές σχέσεις είναι αυτές που είναι πάντα δίπλα μας, κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς.

24 Μαϊ 2023

Πετρούπολη: θα αποκτήσει τον δικό της λαχανόκηπο

Ένας δημοτικός Κοινωνικός Βιολογικός Λαχανόκηπος θα "γεννηθεί" στον δήμο Πετρούπολης.

24 Μαϊ 2023

Dopamine travel: Η νέα εμπειρία στον τουρισμό με τις Mindfull Weeks σε Μύκονο και Χανιά

Το wellbeing είναι η νέα τάση στον τουρισμό. Απολαύστε mindfull weeks όλο το καλοκαίρι σε δημοφιλή luxury resorts.

24 Μαϊ 2023

Minas Unchained: Όσα έγιναν στη μοναδική γιορτή που διοργάνωσε ο οίκος design Minas

Όταν η τέχνη και το design συνάντησε την ελευθερία του δρόμου και της έκφρασης αλλά και τα Bombay Sapphire cocktails.

23 Μαϊ 2023

"Ιδού η Ρόδος": H έκθεση της Icaro Contemporary Art Gallery & Agency που θα συζητηθεί

Στην πρώτη έκθεση της ICARO C.A.G.A. σε φυσικό χώρο, δεκατέσσερις διακεκριμένοι σύγχρονοι καλλιτέχνες εμπνέονται από τα κεραμικά της διάσημης κεραμοποιίας Ίκαρος στην Ρόδο και δημιουργούν!

21 Μαϊ 2023

Οι 7 τροφές που έχουν ζάχαρη και δεν το γνωρίζεις

+ μία λίστα με διαφορετικές ονομασίες της ζάχαρης στα τρόφιμα.

20 Μαϊ 2023

Όσα αξίζει να δείτε αυτήν την εβδομάδα στο Athens City Festival

Ανάμεσα στις 200 ξεχωριστές δράσεις του Athens City Festival, που τρέχει για όλο το μήνα, επιλέξαμε μερικές ακόμα εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

19 Μαϊ 2023

Τα πιο άνετα ανδρικά εσώρουχα για το καλοκαίρι

Αίσθηση δροσιάς; Τσεκ! Ανάλαφρα; Τσεκ! Στιλάτα; Τσεκ! Ανακάλυψέ τα όλα εδώ.

19 Μαϊ 2023

Sinners Pizza | Αν η αμαρτία ήταν φαγητό... θα ήταν πίτσα

Εδώ η πίτσα δεν έχει ανανά. Δεν τρώγεται διπλωμένη. Και δεν σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.

19 Μαϊ 2023