ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το νέο Samsung Galaxy S23 ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον. Κι εμείς έχουμε μερικούς πολύ καλούς λόγους για να το αποκτήσουμε.

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την απόλυτη premium εμπειρία σε Samsung Galaxy smartphone.

Η επική κάμερα δίνει στους χρήστες περισσότερη ελευθερία να δημιουργήσουν, έχοντας τη δυνατότητα για λήψη πραγματικά κινηματογραφικών βίντεο Nightography με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Ο επεξεργαστής Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy προσφέρει premium εμπειρίες, παρέχοντας πρωτοποριακή τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και mobile gaming ανώτατου επιπέδου. Το ενσωματωμένο S Pen στο Galaxy S23 Ultra, ένα χαρακτηριστικό που οι μακροχρόνιοι χρήστες Samsung Galaxy γνωρίζουν και αγαπούν, προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για παραγωγικότητα, σημειώσεις και πολλά άλλα.

1.Η κάμερα Samsung Galaxy με περισσότερα Megapixels και ενισχυμένο έλεγχο δημιουργικότητας, για μέρα και νύχτα

Το Galaxy S23 Ultra δίνει τη δυνατότητα σε φωτογράφους, ανεξαρτήτως επιπέδου, να καταγράφουν εκπληκτικό περιεχόμενο. Προσφέρει το πιο προηγμένο σύστημα κάμερας σε Samsung Galaxy συσκευή, προσαρμοσμένο σε σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και σχεδιασμένο για να αποδίδει απίστευτες λεπτομέρειες. Οι βελτιωμένες δυνατότητες Nightography μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο η σειρά Galaxy S βελτιστοποιεί τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών περιβάλλοντος. Οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν πιο ευκρινείς εικόνες και βίντεο, όταν για παράδειγμα καταγράφουν σε βίντεο το αγαπημένο τους τραγούδι σε μια συναυλία, όταν τραβούν selfie σε ένα ενυδρείο ή όταν βγάζουν μια ομαδική φωτογραφία με φίλους σε δείπνο. Ο οπτικός θόρυβος που συνήθως καταστρέφει εικόνες χαμηλού φωτισμού διορθώνεται από έναν νέο αλγόριθμο επεξεργασίας σήματος εικόνας (ISP) με τεχνητή νοημοσύνη που βελτιώνει τις λεπτομέρειες των αντικειμένων και τον χρωματικό τόνο.

Το Galaxy S23 Ultra είναι το πρώτο Galaxy smartphone που εξοπλίζεται με τον νέο αισθητήρα Adaptive Pixel 200MP, ο οποίος καταγράφει επικές στιγμές με απίστευτη ακρίβεια. Η εφαρμογή Expert RAW, διαθέσιμη αποκλειστικά στη σειρά Samsung Galaxy, επιτρέπει τη λήψη και την επεξεργασία εικόνων σε στυλ DSLR σε RAW και JPEG, χωρίς να απαιτείται ογκώδης εξοπλισμός κάμερας. Οι χρήστες μπορούν να πειραματιστούν με την τέχνη της φωτογραφίας πολλαπλών εκθέσεων ή να τραβήξουν μια καθαρή λήψη του γαλαξία με τις ρυθμίσεις Αστροφωτογράφισης, ενώ πλέον μπορούν να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες Expert RAW μέσω της εφαρμογής Κάμερας της Samsung, αφού τις κατεβάσουν στις συσκευές της σειράς Galaxy S23. Επιπλέον, οι νέες δυνατότητες ζουμ στην εφαρμογή Camera Controller της σειράς Galaxy Watch5 δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβήξουν τέλεια λήψη απευθείας από τον καρπό του χεριού τους.

Οι νέες βελτιώσεις στην κάμερα περιλαμβάνουν:

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε καταστάσεις που κανονικά θα δημιουργούσαν θάμπωμα, τα βίντεο είναι σταθερά με διπλές γωνίες οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS) προς όλες τις κατευθύνσεις στο Galaxy S23 Ultra.

Η καταγραφή βίντεο αποκτά πιο κινηματογραφική αίσθηση με βελτιωμένο βίντεο 8K στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο με μεγαλύτερη γωνία.

Η προηγμένη, βασισμένη σε αντικείμενα τεχνητή νοημοσύνη αναλύει κάθε λεπτομέρεια στο κάδρο, ακόμη και τα μικρά χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως μαλλιά και μάτια, αποτυπώνοντας προσεκτικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά κάθε ατόμου.

Για μια ακόμη πιο βελτιωμένη εμπειρία βίντεο, η νέα δυνατότητα εγγραφής ήχου 360 στα Galaxy Buds2 Pro δημιουργεί πολυδιάστατο ήχο.

Στο Galaxy S23+ και στο Galaxy S23, η εμβληματική κάμερα Samsung Galaxy αποκτά επίσης αναβαθμισμένη εμφάνιση. Το περίβλημα του περιγράμματος έχει αφαιρεθεί, φέρνοντας τη νέα εποχή στο βασικό σχεδιασμό των Galaxy συσκευών που κάνει ολόκληρη τη σειρά να ξεχωρίζει.

2. Η Premium απόδοση ανοίγει το δρόμο για το μέλλον στο Mobile Gaming

Για τους δημιουργούς και τους gamers, η επιθυμία να ξεπεράσουν τα όρια και να επαναπροσδιορίσουν τι είναι δυνατό απαιτεί τεχνολογία που ξεπερνά τις προσδοκίες. Η Samsung και η Qualcomm από κοινού βελτιστοποίησαν την εμπειρία Samsung Galaxy με το ολοκαίνουργιο Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, την πιο ισχυρή και αποτελεσματική πλατφόρμα σε Samsung Galaxy smartphone και το ταχύτερο Snapdragon μοντέλο που είναι διαθέσιμο σήμερα. Ακόμα, το Galaxy S23 Ultra τροφοδοτείται από μια μπαταρία 5000 mAh, ενώ έρχεται με μεγαλύτερη κάμερα σε σχέση με το Galaxy S22 Ultra, χωρίς το μέγεθος της συσκευής να είναι αυξημένο.

Η μικροαρχιτεκτονική CPU που αναπτύχθηκε πρόσφατα ενισχύει τις ικανότητες επεξεργασίας της σειράς Galaxy S23 κατά περίπου 30% σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy S22. Με το μέλλον να πηγαίνει προς τον απόλυτο ψηφιακό ρεαλισμό, το Galaxy S23 Ultra μπορεί να υποστηρίξει το ray tracing σε πραγματικό χρόνο, κάτι που γίνεται τάση στο mobile gaming. Οι χρήστες θα μπορούν να δουν αισθητά πιο ρεαλιστικές αποδόσεις σκηνών, χάρη στην τεχνολογία που προσομοιώνει και παρακολουθεί κάθε ακτίνα φωτός. Επιπλέον, ο θάλαμος διάχυσης αέρα του Samsung Galaxy, τώρα μεγαλύτερος σε κάθε μοντέλο της σειράς Galaxy S23, διατηρεί το πολύωρο gaming σε εξέλιξη.

Όλη αυτή η δύναμη στηρίζει την εκτεταμένη οθόνη 6,8 ιντσών του Galaxy S23 Ultra με μειωμένη καμπυλότητα που δημιουργεί μια μεγαλύτερη και πιο επίπεδη επιφάνεια για καλύτερη οπτική εμπειρία σε Samsung Galaxy smartphone. Η δυνατότητα Enhanced comfort, διαθέσιμη αποκλειστικά σε Samsung Galaxy συσκευές, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τους χρωματικούς τόνους και τα επίπεδα αντίθεσης, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών από την οθόνη τη νύχτα. Ο ενισχυτής όρασης προσαρμόζεται τώρα σε τρία επίπεδα φωτισμού αντί για δύο για την καταπολέμηση της φωτεινότητας και της λάμψης στο φως της ημέρας.

3. Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τον πλανήτη

Η σειρά Galaxy S23 ανεβάζει τον πήχη στην premium τεχνολογία, η οποία ενισχύει τις ζωές των ανθρώπων και συμβάλει σε έναν πιο υγιή πλανήτη. Με αφετηρία τη σειρά Galaxy S22, ολόκληρη η σειρά Samsung Galaxy έρχεται με περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά, από έξι εσωτερικά εξαρτήματα στο Galaxy S22 Ultra σε 12 εσωτερικά και εξωτερικά εξαρτήματα στο Galaxy S23 Ultra. Η σειρά Galaxy S23 διαθέτει επίσης μεγαλύτερη ποικιλία ανακυκλωμένων υλικών από οποιοδήποτε άλλο Galaxy smartphone, όπως ανακυκλωμένο αλουμίνιο και γυαλί πριν από την κατανάλωση και ανακυκλωμένα πλαστικά μετά την κατανάλωση που προέρχονται από πεταμένα δίχτυα ψαρέματος, μπουκάλια PET και βαρέλια νερού.

Η νέα σειρά S είναι η πρώτη που διαθέτει Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, προσφέροντας ανθεκτικότητα για μακροχρόνια χρήση, ενώ αποτελείται από ανακυκλωμένο περιεχόμενο πριν από την κατανάλωση σε ποσοστό κατά μέσο όρο 22%. Επιπλέον, κάθε Galaxy S23 smartphone έρχεται σε μία επανασχεδιασμένη συσκευασία από χαρτί κατασκευασμένο με 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

Με τη σειρά Galaxy S23, η εταιρεία κάνει περισσότερα για να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπό της στο περιβάλλον χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την αισθητική. Η σειρά Galaxy S23 έχει πιστοποίηση UL ECOLOGO®, που σημαίνει ότι το προϊόν έχει πιστοποιηθεί για μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

4. Ασφάλεια και απόρρητο φιλικό προς το χρήστη επιτρέπουν μια διαφανή εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς

Οι ασφαλείς και ιδιωτικές εμπειρίες αποτελούν τη βάση της σειράς Galaxy S23. Κάθε smartphone συνοδεύεται από end-to-end προστασία Samsung Knox της Samsung. Ο πίνακας ελέγχου ασφαλείας και απορρήτου στη σειρά Samsung Galaxy παρέχει στους χρήστες πλήρη ορατότητα σχετικά με το ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα τους και πώς αυτά χρησιμοποιούνται. Οι χρήστες με μια ματιά μπορούν να δουν εάν τα προσωπικά τους δεδομένα κινδυνεύουν και να λάβουν ειδοποιήσεις προκειμένου να αλλάξουν τις ρυθμίσεις για μια πιο ασφαλή εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποφασίσουν ποιες ακριβώς εφαρμογές και προγράμματα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Για επιπλέον ασφάλεια, το Knox Vault, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σειρά Galaxy S21, προστατεύει κρίσιμες πληροφορίες στη σειρά Galaxy S23 απομονώνοντάς τις από την υπόλοιπη συσκευή, συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος, για πρόσθετη προστασία.

Τέλος ένας ακόμη πολύ καλός λόγος για να αποκτήσουμε το νέο Samsung Galaxy S23, είναι ότι μας εξασφαλίχει περισσότερη ελευθερία και ευελιξία για έναν συνδεδεμένο τρόπο ζωής

Στον πυρήνα της premium εμπειρίας της σειράς Samsung Galaxy S βρίσκεται η ασυμβίβαστη καινοτομία του Samsung Galaxy Ultra. Ωστόσο, η δύναμη και οι δημιουργικές δυνατότητες του Samsung Galaxy Ultra δεν σταματούν στα smartphone. Με το Galaxy Tab S8 Ultra, οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν το οικοσύστημα Samsung Galaxy.

Σε κάθε μοντέλο της σειράς Galaxy S, οι συνδεδεμένες εμπειρίες έχουν πρόσθετα πλεονεκτήματα. Το Samsung Multi Control, το οποίο συνδέει τη λειτουργικότητα του ποντικιού και του πληκτρολογίου μεταξύ ενός υπολογιστή Samsung Galaxy και ενός tablet, επεκτείνεται τώρα στα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23 για την απόλυτη ευελιξία μεταξύ των συσκευών. Επιπλέον, η βελτιωμένη χρηστικότητα κειμένου καθιστά εύκολη την αντιγραφή και επικόλληση κειμένου, όπως διευθύνσεις URL, από τη μια συσκευή στην άλλη για να μπορούν οι χρήστες να συνεχίζουν μία δραστηριότητα σε άλλη συσκευή. Το Google Meet σε συνδυασμό με το Samsung Notes και το ενσωματωμένο S Pen στο Galaxy S23 Ultra κάνουν τις βιντεοκλήσεις ακόμα πιο συνεργατικές. Με τη ζωντανή κοινή χρήση του Google Meet, οι συμμετέχοντες μπορούν ταυτόχρονα να επεξεργάζονται από κοινού ένα έγγραφο από την συσκευή Android τους, αντί να βλέπουν μια κοινόχρηστη οθόνη.

Διαθεσιμότητα

Η σειρά Galaxy S23 έρχεται σε τέσσερις ματ αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση: Phantom Black, Cream, Green και Lavender.

Από τις 17 Φεβρουαρίου 2023, τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23 θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από το Samsung eShop και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Read Next

26 Μαρ 2023

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης φιλοξένησε τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Ελίνα Αφεντάκη σε ένα λαμπερό event

Πολύτιμοι λίθοι και λαμπέρα κοσμήματα, διά χειρός Ελίνας Αφεντάκη, μάγεψαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

24 Μαρ 2023

Lapin House: Παρουσιάζει την πιο παιχνιδιάρικη καλοκαιρινή συλλογή για τους μικρούς μας φίλους

Τα παιδιά θα λατρέψουν τα playful ρούχα και αξεσουάρ της καλοκαιρινής συλλογής της Lapin House.

Περισσότερα από

Life

24 Μαρ 2023

Μπακαλιάρος σκορδαλιά: Η κορυφαία συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου

Ο σεφ απαντά στο κρίσιμο ερώτημα της σκορδαλιάς "πατάτα ή ψωμί;", αλλά και στο γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου.

23 Μαρ 2023

Το αυτοκίνητο που θα απογειώσει το στιλ σας

Το νέο Jeep® Avenger θα είναι χωρίς αμφιβολία το αυτοκίνητο που θα λατρέψετε!

21 Μαρ 2023

Ημερίδα | "Η Θέση της Γυναίκας στην Ελλάδα του Σήμερα. Ιδέες και Δράσεις για ένα Καλύτερο Αύριο" στο Μέγαρο Μουσικής

H Ημερίδα του Harpers Bazaar, της Madame Figaro και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων ακαδημαϊκών, πολιτικών, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών στις 22 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής.

20 Μαρ 2023

Choix Hall: Wine and art events από την InterCatering

Ένας υπέροχος industrial χώρος, ιδανικός για κάθε είδους εκδηλώσεις.

20 Μαρ 2023

Παγκόσμια Ημέρα Αποχής από το κρέας: Γίνε vegan για μια μέρα

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αποχής από το Κρέας αποτελεί μια καλή αφορμή για να εστιάσουμε σε μια διατροφή που κερδίζει συνεχώς έδαφος.

20 Μαρ 2023

Xiaomi 13 Lite | Το νέο μοντέλο της Xiaomi είναι το ιδανικό εργαλείο για content generation

Καινοτόμα features, απαράμιλλη αισθητική και σύγχρονο design ενώνονται ιδανικά στο νέο Xiaomi 13 Lite.

19 Μαρ 2023

Δέκα ιδέες για πρωινό από την Ελένη Πετρουλάκη

Τα αγαπημένα γεύματά της, έτσι όπως τα έχει μοιραστεί μέσα από τα stories της.

19 Μαρ 2023

Girl Talk event | Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες

Ένα Girl Talk με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας