ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η εταιρεία Βίκος διακρίνεται στα Βραβεία "Ελληνική Αξία" 2022

Για την αναπτυξιακή της πορεία.

30 χρόνια τώρα, είμαστε ένα με το νερό μας

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για την εταιρεία Βίκος Α.Ε., η οποία ξεχώρισε για την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην κατηγορία "Επενδύσεις", κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων "Ελληνική Αξία" 2022. Τον θεσμό τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από κορυφαίους ομίλους της χώρας, σε μια βραδιά που επιβραβεύτηκε η βιομηχανική αριστεία, και τέθηκαν τα θεμέλια εξέλιξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η Βίκος Α.Ε. ξεχώρισε για το ύψος της επένδυσης που πραγματοποίησε εντός του 2021, το οποίο ξεπέρασε το 5% του κύκλου εργασιών της. Επιπλέον, σημαντική κρίθηκε η συνολική επένδυση, αλλά και η δαπάνη για μηχανολογικό εξοπλισμό, που παρατηρήθηκαν την τελευταία πενταετία. Στο πλαίσιο αυτό, το βραβείο "Επενδύσεις" επισφραγίζει την ηγετική θέση που καταλαμβάνει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε. στον κλάδο της, και ταυτόχρονα σηματοδοτεί την επόμενη μέρα της ανάπτυξής της, καθώς συμπίπτει με τα 30 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας και την ολοκλήρωση ενός ακόμα σημαντικού κύκλου επενδύσεων.

Σε δήλωσή του κατά την απονομή του βραβείου, ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Βίκος, ανέφερε: Βίκος Α.Ε. ολοκλήρωσε έναν ακόμα κύκλο επενδύσεων, με νέα προϊόντα και άνοιγμα σε νέες αγορές. Μια ελληνική - οικογενειακή επιχείρηση που αντλεί τη δύναμή της από τις πηγές της Ηπείρου, αναπτύσσεται και κοιτά ευθέως τον πολυεθνικό ανταγωνισμό επιτυγχάνοντας να δημιουργεί πραγματικά "Ελληνική Αξία". Αξία που επιστρέφει στην τοπική κοινωνία και συμβάλει στην περιφερειακή ανάπτυξη. Επιτρέψτε μου, όμως, να κάνω μια αναφορά στην ψυχή της Βίκος, που είναι οι άνθρωποί της. Αυτό το βραβείο τους ανήκει."

Τα Βραβεία "Ελληνική Αξία" 2022, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο The MET Hotel στη Θεσσαλονίκη, από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος.

Read Next

02 Φεβ 2023

2023 Ελευσίς: 10 μουσικά δρώμενα που δεν πρέπει να χάσετε

Η συζήτηση που άναψε η επικείμενη συναυλία των Στέρεο Νόβα φανέρωσε την ξεχωριστή θέση της μουσικής στο εντυπωσιακό πρόγραμμα με το οποίο θα εορταστεί η ανακήρυξη της ιστορικής πόλης σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Περισσότερα από

Life

01 Φεβ 2023

TASTY AWARDS 23. Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Ήδη αγαπημένα του κοινού, μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

31 Ιαν 2023

Είναι τα τρόφιμα σε κονσέρβα θρεπτικά, τελικά; Να τα προσθέτω στη διατροφή μου;

Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά μίας κονσέρβας και, τελικά, τι πρέπει να προσθέσουμε στη διατροφή μας από την κατηγορία αυτή;

30 Ιαν 2023
28 Ιαν 2023

Δέκα λάθη που κάνεις στο πρωινό γεύμα και πώς να τα διορθώσεις

Τα μεγαλύτερα (και πιο συχνά) λάθη στο πρώτο γεύμα της ημέρας. Εσύ τα κάνεις;

27 Ιαν 2023

Tasty Awards 23 | Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης

Στηρίζουμε τους σεφ που πειραματίζονται με τα υλικά, τους συνδυασμούς και τις τεχνικές.

26 Ιαν 2023

Λουκία Παπαδάκη: Τα υπέροχα γκρίζα φυσικά μαλλιά της, οι "βαλσαμωμένοι" άνθρωποι και γιατί δε θα επέστρεφε στα 25 της

"Σε αυτή την ηλικία είσαι αλεξίσφαιρος, αλεξικέραυνος, έχεις και μια σκασίλα για το τι θα πει ο άλλος, τι θα κάνει, ζεις τη ζωή που ήθελες πάντα."

24 Ιαν 2023

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για εξορμήσεις στο χιόνι!

Τα καταστήματα Lapin House ή το lapinkids.com αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για να αναβαθμιστεί το ski style των παιδιών με αξεσουάρ για ένα cool ντύσιμο στο χιονοδρομικό.

19 Ιαν 2023

TASTY AWARDS 23: Ποια είναι τα Fine Dining εστιατόρια της Αθήνας;

Τα fine dining εστιατόρια της πόλης μας καλούν να τα ψηφίσουμε.

18 Ιαν 2023

Εκδήλωση φόρος-τιμής στον Γιάννη Ρίτσο στη Σορβόννη

Με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, καλλιτεχνικό και πνευματικό κόσμο.

18 Ιαν 2023

Ο νέος διεθνής διαγωνισμός της Answear που χαρίζει μοναδικά χρηματικά βραβεία!

Ένας διαγωνισμός που θα αναδείξει μια αναπάντεχη πλευρά της μόδας!