ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ένα ρομπότ στο σπίτι μου | Η Roomba Combo j7+ είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο μου

Ένα προηγμένο ρομπότ που σκουπίζει, σφουγγαρίζει (και κάνει ό,τι δε θέλω να κάνω εγώ) είναι το δικό μου δώρο από τον Άγιο Βασίλη.

Η εικόνα μοιάζει τέλεια. Τα δύο μου παιδάκια να παίζουν γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο σκύλος μας ο Τέρι να κουνάει χαρούμενα την ουρά του παίζοντας με τα στολίδια κι εγώ να απολαμβάνω τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αγκαλιά με τον αγαπημένο μου. Τι όμως χαλάει αυτήν την τέλεια εικόνα οιογενειακής ευτυχίας; Οι πευκοβελόνες που μαδάνε πάνω στο χαλί, τα στρασάκια από τα στολίδια που γεμίζουν το πάτωμα κάθε φορά που κάποιος περνάει πλάι από το δέντρο, η πορτοκαλάδα που χύνουν τα παιδιά χαζεύοντας τα λαμπάκια και η άχνη ζάχαρη από τους κουραμπιέδες που ακολουθεί τον αγαπημένο μου σύζυγο κάθε φορά που τσιμπάει κι από έναν. Και πριν αρχίσω να εκνευρίζομαι, στρέφω το βλέμμα μου σε ένα ακόμα αγαπημένο μέλος της οικογένειας, τη νέα μου iRobot, Roomba Combo™ j7+, την πιο προηγμένη ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα στον κόσμο. Ναι, την αγαπώ και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι΄αυτό.

Είναι γρήγορη

Σχεδιασμένη για σπίτια που διαθέτουν χαλιά σε συνδυασμό με σκληρά δάπεδα και για όσους θέλουν μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ που μπορεί επίσης να σφουγγαρίζει, η Roomba Combo j7+ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ρομπότ 2 σε 1, σκουπίζοντας και παράλληλα σφουγγαρίζοντας, όλα σε ένα μόνο πέρασμα.

Έτσι, εξοικονομεί χρόνο και διατηρεί τα δάπεδα καθαρά. Και αυτό γιατί είναι η μοναδική που διαθέτει σφουγγαρίστρα με δυνατότητα να ανασηκώνεται για να μένει μακριά από τα χαλιά. Σε αντίθεση με άλλες 2-σε-1, η Roomba Combo j7+ σκουπίζει πρώτα χαλιά και τις μοκέτες και στη συνέχεια σκουπίζει και ταυτόχρονα σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα, εξοικονομώντας χρόνο στους χρήστες.

Είναι πανέξυπνη

Η Roomba Combo j7+ αναγνωρίζει περισσότερα από 80 αντικείμενα, επιτρέποντας στο ρομπότ να καθαρίζει πιο συγκεκριμένα σημεία κατόπιν εντολής, όπως γύρω από κουτιά απορριμμάτων, λεκάνες τουαλέτας, πλυντήρια πιάτων και άλλα.

Επιτρέπει επίσης στο ρομπότ να ανιχνεύει και να αποφεύγει αντικείμενα στο πάτωμα όπως κορδόνια, ρούχα, παπούτσια, κάλτσες, σακίδια πλάτης, μπολ και παιχνίδια για κατοικίδια αλλά και περιττώματα κατοικίδιων.

Είναι καθαρή

Είναι η πρώτη ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα που ανασηκώνεται αυτόματα ώστε να μένει μακριά από τα χαλιά.

Άλλες σφουγγαρίστρες 2 σε 1 ανασηκώνονται μόνο μερικά χιλιοστά – μπορεί και καθόλου - με αποτέλεσμα να αφήνουν βρεγμένα τα χαλιά. Η Roomba Combo j7+ είναι η μόνη "2 σε 1" η οποία, όταν εντοπίζει κάποιο χαλί, ανασηκώνεται αυτόματα προς το επάνω μέρος του ρομπότ, για να μην βρέξει ό,τι δεν πρέπει.

Είναι απλή στη χρήση της

Είναι το πρώτο αυτόνομο ρομπότ "2 σε 1" και η χρήση της Roomba Combo j7+ είναι πολύ απλή. Το ρομπότ αντιλαμβάνεται πότε τοποθετηθείτε το πανάκι και πότε η δεξαμενή της είναι γεμάτη – και στη συνέχεια μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία σφουγγαρίσματος.

Άλλες 2-σε-1 διαθέτουν σφουγγαρίστρα που πρέπει να την τοποθετήσετε χειροκίνητα αφού ολοκληρωθεί το σκούπισμα, προσθέτοντας σας επιπλέον κόπο. Στη Roomba Combo j7+, ο βραχίονας της σφουγγαρίστρας είναι ήδη έτοιμος προς χρήση. Συνοδεύεται επίσης από το σύστημα αυτόματης απόρριψης ρύπων Clean Base®, ώστε να ξεχάσετε το σκούπισμα για μήνες.

Είναι λειτουργική

To iRobot OS™ είναι λειτουργικό σύστημα. Καθαρίζει όπου θέλετε, όταν εσείς το θέλετε. Το iRobot OS™ προσφέρει μια premium και εξατομικευμένη εμπειρία για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών κατοικίδιων, των πολυάσχολων οικογενειών και οποιουδήποτε αναζητά περισσότερο έλεγχο στον τρόπο καθαρισμού. Ως μέρος της συνεχούς ανάπτυξης του iRobot OS™, η iRobot εισάγει νέα χαρακτηριστικά και στοχαστικές ψηφιακές τεχνολογίες που βελτιώνουν την ευφυΐα, την εξατομίκευση και τον έλεγχο σε όλα τα προϊόντα της.

Eίναι... εχέμυθη

Τα προϊόντα iRobot και το iRobot OS™ υποστηρίζονται από τη δέσμευση της εταιρείας για το απόρρητο των πελατών και την ασφάλεια των δεδομένων. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται ασφαλή από την αρχή μέχρι το τέλος, ενσωματώνοντας πολλαπλά επίπεδα προστασίας γύρω από τα ρομπότ, το cloud και την εφαρμογή της εταιρείας. Η iRobot επεξεργάζεται τα δεδομένα πελατών με τα υψηλότερα πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και για τον σκοπό αυτό, έχει λάβει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποιημένη σφραγίδα απορρήτου TRUSTe. Οι πελάτες μπορούν να ενημερώσουν τις ρυθμίσεις τους στην εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσδιορίσουν σε ποιες πληροφορίες μπορεί να έχει πρόσβαση η iRobot. Η iRobot δεν πουλάει ή ενοικιάζει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της.

Και τελικά είναι αξιαγάπητη

Read Next

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.