ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ένα ρομπότ στο σπίτι μου | Η Roomba Combo j7+ είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο μου

Ένα προηγμένο ρομπότ που σκουπίζει, σφουγγαρίζει (και κάνει ό,τι δε θέλω να κάνω εγώ) είναι το δικό μου δώρο από τον Άγιο Βασίλη.

Η εικόνα μοιάζει τέλεια. Τα δύο μου παιδάκια να παίζουν γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο σκύλος μας ο Τέρι να κουνάει χαρούμενα την ουρά του παίζοντας με τα στολίδια κι εγώ να απολαμβάνω τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αγκαλιά με τον αγαπημένο μου. Τι όμως χαλάει αυτήν την τέλεια εικόνα οιογενειακής ευτυχίας; Οι πευκοβελόνες που μαδάνε πάνω στο χαλί, τα στρασάκια από τα στολίδια που γεμίζουν το πάτωμα κάθε φορά που κάποιος περνάει πλάι από το δέντρο, η πορτοκαλάδα που χύνουν τα παιδιά χαζεύοντας τα λαμπάκια και η άχνη ζάχαρη από τους κουραμπιέδες που ακολουθεί τον αγαπημένο μου σύζυγο κάθε φορά που τσιμπάει κι από έναν. Και πριν αρχίσω να εκνευρίζομαι, στρέφω το βλέμμα μου σε ένα ακόμα αγαπημένο μέλος της οικογένειας, τη νέα μου iRobot, Roomba Combo™ j7+, την πιο προηγμένη ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα στον κόσμο. Ναι, την αγαπώ και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι΄αυτό.

Είναι γρήγορη

Σχεδιασμένη για σπίτια που διαθέτουν χαλιά σε συνδυασμό με σκληρά δάπεδα και για όσους θέλουν μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ που μπορεί επίσης να σφουγγαρίζει, η Roomba Combo j7+ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ρομπότ 2 σε 1, σκουπίζοντας και παράλληλα σφουγγαρίζοντας, όλα σε ένα μόνο πέρασμα.

Έτσι, εξοικονομεί χρόνο και διατηρεί τα δάπεδα καθαρά. Και αυτό γιατί είναι η μοναδική που διαθέτει σφουγγαρίστρα με δυνατότητα να ανασηκώνεται για να μένει μακριά από τα χαλιά. Σε αντίθεση με άλλες 2-σε-1, η Roomba Combo j7+ σκουπίζει πρώτα χαλιά και τις μοκέτες και στη συνέχεια σκουπίζει και ταυτόχρονα σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα, εξοικονομώντας χρόνο στους χρήστες.

Είναι πανέξυπνη

Η Roomba Combo j7+ αναγνωρίζει περισσότερα από 80 αντικείμενα, επιτρέποντας στο ρομπότ να καθαρίζει πιο συγκεκριμένα σημεία κατόπιν εντολής, όπως γύρω από κουτιά απορριμμάτων, λεκάνες τουαλέτας, πλυντήρια πιάτων και άλλα.

Επιτρέπει επίσης στο ρομπότ να ανιχνεύει και να αποφεύγει αντικείμενα στο πάτωμα όπως κορδόνια, ρούχα, παπούτσια, κάλτσες, σακίδια πλάτης, μπολ και παιχνίδια για κατοικίδια αλλά και περιττώματα κατοικίδιων.

Είναι καθαρή

Είναι η πρώτη ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα που ανασηκώνεται αυτόματα ώστε να μένει μακριά από τα χαλιά.

Άλλες σφουγγαρίστρες 2 σε 1 ανασηκώνονται μόνο μερικά χιλιοστά – μπορεί και καθόλου - με αποτέλεσμα να αφήνουν βρεγμένα τα χαλιά. Η Roomba Combo j7+ είναι η μόνη "2 σε 1" η οποία, όταν εντοπίζει κάποιο χαλί, ανασηκώνεται αυτόματα προς το επάνω μέρος του ρομπότ, για να μην βρέξει ό,τι δεν πρέπει.

Είναι απλή στη χρήση της

Είναι το πρώτο αυτόνομο ρομπότ "2 σε 1" και η χρήση της Roomba Combo j7+ είναι πολύ απλή. Το ρομπότ αντιλαμβάνεται πότε τοποθετηθείτε το πανάκι και πότε η δεξαμενή της είναι γεμάτη – και στη συνέχεια μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία σφουγγαρίσματος.

Άλλες 2-σε-1 διαθέτουν σφουγγαρίστρα που πρέπει να την τοποθετήσετε χειροκίνητα αφού ολοκληρωθεί το σκούπισμα, προσθέτοντας σας επιπλέον κόπο. Στη Roomba Combo j7+, ο βραχίονας της σφουγγαρίστρας είναι ήδη έτοιμος προς χρήση. Συνοδεύεται επίσης από το σύστημα αυτόματης απόρριψης ρύπων Clean Base®, ώστε να ξεχάσετε το σκούπισμα για μήνες.

Είναι λειτουργική

To iRobot OS™ είναι λειτουργικό σύστημα. Καθαρίζει όπου θέλετε, όταν εσείς το θέλετε. Το iRobot OS™ προσφέρει μια premium και εξατομικευμένη εμπειρία για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών κατοικίδιων, των πολυάσχολων οικογενειών και οποιουδήποτε αναζητά περισσότερο έλεγχο στον τρόπο καθαρισμού. Ως μέρος της συνεχούς ανάπτυξης του iRobot OS™, η iRobot εισάγει νέα χαρακτηριστικά και στοχαστικές ψηφιακές τεχνολογίες που βελτιώνουν την ευφυΐα, την εξατομίκευση και τον έλεγχο σε όλα τα προϊόντα της.

Eίναι... εχέμυθη

Τα προϊόντα iRobot και το iRobot OS™ υποστηρίζονται από τη δέσμευση της εταιρείας για το απόρρητο των πελατών και την ασφάλεια των δεδομένων. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται ασφαλή από την αρχή μέχρι το τέλος, ενσωματώνοντας πολλαπλά επίπεδα προστασίας γύρω από τα ρομπότ, το cloud και την εφαρμογή της εταιρείας. Η iRobot επεξεργάζεται τα δεδομένα πελατών με τα υψηλότερα πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και για τον σκοπό αυτό, έχει λάβει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποιημένη σφραγίδα απορρήτου TRUSTe. Οι πελάτες μπορούν να ενημερώσουν τις ρυθμίσεις τους στην εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσδιορίσουν σε ποιες πληροφορίες μπορεί να έχει πρόσβαση η iRobot. Η iRobot δεν πουλάει ή ενοικιάζει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της.

Και τελικά είναι αξιαγάπητη

Read Next

30 Ιαν 2023
28 Ιαν 2023

Δέκα λάθη που κάνεις στο πρωινό γεύμα και πώς να τα διορθώσεις

Τα μεγαλύτερα (και πιο συχνά) λάθη στο πρώτο γεύμα της ημέρας. Εσύ τα κάνεις;

Περισσότερα από

Life

27 Ιαν 2023

Tasty Awards 23 | Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης

Στηρίζουμε τους σεφ που πειραματίζονται με τα υλικά, τους συνδυασμούς και τις τεχνικές.

26 Ιαν 2023

Λουκία Παπαδάκη: Τα υπέροχα γκρίζα φυσικά μαλλιά της, οι "βαλσαμωμένοι" άνθρωποι και γιατί δε θα επέστρεφε στα 25 της

"Σε αυτή την ηλικία είσαι αλεξίσφαιρος, αλεξικέραυνος, έχεις και μια σκασίλα για το τι θα πει ο άλλος, τι θα κάνει, ζεις τη ζωή που ήθελες πάντα."

24 Ιαν 2023

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για εξορμήσεις στο χιόνι!

Τα καταστήματα Lapin House ή το lapinkids.com αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για να αναβαθμιστεί το ski style των παιδιών με αξεσουάρ για ένα cool ντύσιμο στο χιονοδρομικό.

19 Ιαν 2023

TASTY AWARDS 23: Ποια είναι τα Fine Dining εστιατόρια της Αθήνας;

Τα fine dining εστιατόρια της πόλης μας καλούν να τα ψηφίσουμε.

18 Ιαν 2023

Εκδήλωση φόρος-τιμής στον Γιάννη Ρίτσο στη Σορβόννη

Με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, καλλιτεχνικό και πνευματικό κόσμο.

18 Ιαν 2023

Ο νέος διεθνής διαγωνισμός της Answear που χαρίζει μοναδικά χρηματικά βραβεία!

Ένας διαγωνισμός που θα αναδείξει μια αναπάντεχη πλευρά της μόδας!

15 Ιαν 2023

Θεατρικές πρεμιέρες: Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 12 έως 18 Ιανουαρίου και ξεχωρίζουν.

14 Ιαν 2023

Ο Γιόακιν Φίνιξ παρανοεί στο τρέιλερ του "Beau Is Afraid"

"Φευγάτη" πρώτη γεύση από τη νέα ταινία του Άρι Άστερ ("Μεσοκαλόκαιρο") με πρωταγωνιστή τον οσκαρικό σταρ.

14 Ιαν 2023

Stokke® Xplory® X Gold Edition | Υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα - ό,τι θέλετε για το μωρό σας

Ωρα για λίγη περισσότερη λάμψη με τη νέα Gold συλλεκτική έκδοση του καροτσιού που μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας.