ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Neubria Quiz: "Πες μας τι χρειάζεσαι χωρίς να μας πεις τι χρειάζεσαι"

Μαζί με τη Neubria, ανακαλύπτουμε τις ανάγκες και ό,τι χρειάζεται αυτή την εποχή ο οργανισμός μας.

συμπληρωμα διατροφης

Με τα απαιτητικά προγράμματα της σύγχρονης ζωής, τους γρήγορους ρυθμούς μιας καθημερινότητας που μας ξεπερνάει και την τελειομανία που χαρακτηρίζει όλους τους millennials, καταλήγουμε στο ότι δυστυχώς υπάρχουν ανάγκες του οργανισμού μας που ενδέχεται να παραμελούμε. Προκειμένου, λοιπόν, να μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές δραστηριότητες μας, αποφασίσαμε παρέα με τη NEUBRIA να ανακαλύψουμε αρχικά ποιες είναι οι "κρυμμένες" ανάγκες του οργανισμού μας και σε δεύτερη φάση το πώς θα τις "αντιμετωπίσουμε".

3 γυναίκες Vs σύγχρονη καθημερινότητα

Δύο δημοσιογράφοι και μία πολυάσχολη επαγγελματίας και μαμά απάντησαν σε ορισμένες ερωτήσεις, οι απαντήσεις των οποίων απέδειξαν τι είναι αυτό που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ αυτή την περίοδο και πώς μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Αναμφίβολα, η νέα σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής NEUBRIA που στοχεύει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, την υγεία και την ευεξία του οργανισμού είναι αυτή που δίνει τη λύση. Με λίγα λόγια, τα συμπληρώματα αυτά που είναι ενισχυμένα με φυσικά βότανα και φόρμουλες βιταμινών έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές ανάγκες υγείας εύκολα και γρήγορα.

Τα αποτελέσματα του quiz:

1. Δήμητρα Ζαχοπούλου, Καθηγήτρια κλασικού χορού, Ιδρύτρια του Studio Barre 71 και της Barre Method, μαμά της Διώνης

Η ημέρα της ξεκινάει στις 06.00 το πρωί και τελειώνει αργά το βράδυ. Η Δήμητρα προσπαθεί με ζογκλερικά και επιδέξιες πιρουέτες - καθώς μην ξεχνάμε πως είναι μπαλαρίνα - να χωρέσει στο πρόγραμμά της τα μαθήματά της, τυχόν φωτογραφίσεις και διαφημιστικά, τα παιδικά πάρτι και τα playdates. Αναμφίβολα, θα ευχόταν οι ώρες της ημέρaς να είναι περισσότερες από 24, αλλά και να μπορούσε μαγικά να θυμάται όλες τις εκκρεμότητες που περιλαμβάνουν οι απαιτητικές εβδομάδες της. Βάσει των απαντήσεών της, η Δήμητρα έδειξε πως αυτό που έχει ανάγκη είναι η καλύτερη μνήμη και οργάνωση στη ζωή της, έτσι έκανε τέλειο pairing με το NEUBRIA Memory.

NEUBRIA Memory: Πρόκειται για ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους που επιθυμούν άμεση υποστήριξη της πνευματικής τους απόδοσης, όπως η Δήμητρα. Ειδικότερα, χάρη στο βοτανικό μείγμα "Clarity" που περιλαμβάνει συστατικά όπως Τζίνγκο Μπιλόμπα για βελτίωση της μνήμης, Ασβαγκάντα για καλύτερη απόδοση του εγκεφάλου, Κουρκουμά για την υποστήριξη του νευρικού συστήματος, Φασκόμηλο για μείωση της ψυχικής κόπωσης και ενίσχυση της συγκέντρωσης, Συνένζυμο Q10 με αντιοξειδωτική δράση για εγρήγορση του εγκεφάλου, παρατηρείται βελτίωση της μνήμης, της εστίασης και της προσοχής. Παράλληλα, το συμπλήρωμα περιέχει 22 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται το μυαλό και το σώμα καθημερινά, με σκοπό την καλή υγεία και τη γνωσιακή λειτουργία, αλλά και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Read Next

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

Περισσότερα από

Life

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

11 Απρ 2024

Λευκό ψωμί: Το τρώμε ή όχι; Τι απαντά κορυφαία διαιτολόγος

Το ψωμί είναι σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό. Η Αναστασία Κόκκαλη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος εξηγεί τι ισχύει για το λευκό ψωμί.

11 Απρ 2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.

11 Απρ 2024

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Στον αστερισμό του Κωνσταντίνου Καρύδη

Διευθύνοντας την ορχήστρα δωματίου της Ευρώπης: Στο πιάνο ο Γιαν Λισέτσκι

10 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.