ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σκέψεις μπροστά από ένα πλυντήριο πιάτων - μία μικρή ιστορία

Από την κουζίνα της μαμάς μου στη δική μου.

LG Dishwasher

Θυμάμαι τη μαμά μου να πλένει με τις ώρες τα πιάτα στο νεροχύτη. Μάλιστα, ήθελε πάντοτε να είναι καθαρή η κουζίνα το πρωί που θα ξυπνούσαμε, οπότε κάθε βράδυ το πλύσιμο των πιάτων ήταν μια ιεροτελεστία που διαρκούσε ώρες... Μάλλον, συνειδητοποιώ τώρα, αυτός ήταν ο λόγος που όλα τα παιχνίδια γίνονταν στην κουζίνα δίπλα στη μαμά, αλλά χωρίς να παίζει εκείνη. Μεγαλώνοντας, προσφέρθηκα να μπω κι εγώ στο παιχνίδι (γυναικεία δουλειά τότε γαρ), αλλά η μητέρα μου ανένδοτη - "δεν θέλω να ασχολείσαι εσύ με τέτοια πράγματα, είναι δική μου δουλειά". Η μαμά μου δεν μας είπε ποτέ πόσο την κούραζε αυτή η δουλειά, μόνο όταν φύγαμε από το σπίτι πια, συνειδητοποιήσαμε το χρόνο που χάνεις σκυμμένη πάνω από ένα νεροχύτη.

Σκέψεις μπροστά από ένα πλυντήριο πιάτων - μία μικρή ιστορία

Ένα σιγανό μουρμουρητό ακούγεται από την κουζίνα, για να μου θυμίσει ότι το πλυντήριο πιάτων τελειώνει. Απο τη μία στιγμή στην άλλη, η καθημερινότητά μας μεταλλάχθηκε.

lg

Η δική μου κουζίνα πλέον -τόσα χρόνια μετά- δεν έχει μεγάλη διαφορά από της μαμάς μου. Ωστόσο, οι νέες τεχνολογίες στα πλυντήρια πιάτων άλλαξαν πολλά ακόμα πράγματα στη ζωή μας προς το καλύτερο. TrueSteam™, QuadWash™, EasyRack™ Plus είναι λίγες μόνο από αυτές που έχει το δικό μου πλυντήριο πιάτων LG, και κάνουν όλη τη διαφορά.

5+1 λόγοι για τους οποίους διάλεξα το LG πλυντήριo πιάτων μου

Πρώτα η υγιεινή

Αξιοποιώντας τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash™ δημιουργούν σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν και να απολυμάνουν τα πιάτα και τα σκεύη, με τη χρήση ατμού στους 100℃. Ε, ναι.

LG Dishwasher

Και καλύτερο πλύσιμο

Με τους τέσσερις περιστρεφόμενους βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει τέλειο καθαρισμό με ένα μόνο πέρασμα.

Λύση για την τοποθέτηση

Τα εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τα πιάτα. Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν 2 κάνιστρα ρυθμιζόμενα κατά ύψος που εξασφαλίζουν περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες και 3ο κάνιστρο για μαχαιροπίρουνα και φλιτζάνια.

LG Dishwasher

Και χωρίς θόρυβο

Ο κινητήρας Inverter Direct Drive™ της LG σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα να είναι αθόρυβος, έχει καλή ενεργειακή απόδοση και δεκαετή εγγύηση *.-

Και DIY προγράμματα πλύσης

Με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG, μπορείς να κατεβάσεις νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου, όπως για κατσαρόλες & τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη ενώ μπορείς να παραμετροποιήσεις τα προγράμματα του πλυντηρίου πιάτων, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού. Φανταστικό;

Και πρόγραμμα δύο ταχυτήτων

Χάρη στη ζώνη διπλού καθαρισμού μπορεί ταυτόχρονα να καθαρίσει απαλά τα ευαίσθητα πιάτα και τις κατσαρόλες στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης. Σχεδόν φουτουριστικό.

#ADVERTORIAL

*2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.