ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Done by Deer | Όταν η χαρά, το παιχνίδι και το φαγητό πηγαίνουν χέρι-χέρι

Εξερευνώντας τη χαρά του φαγητού.

lapin

Με τα σετ φαγητού της Done by Deer, τα παιδιά μαθαίνουν να τρώνε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Δέκα μικροί φίλοι: η Zebee η ζέβρα, ο Elphee το ελεφαντάκι, ο Croco το κροκοδειλάκι, και μερικοί ακόμα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συντροφεύσουν τα μωρά μας στη μικρή περιπέτεια της ζωής τους που λέγεται… φαγητό. Η σκανδιναβική εταιρεία Done by Deer, φέρνει στο τραπέζι μας τα πιο γλυκά ζωάκια, σε μια συλλογή από αμέτρητα είδη φαγητού, ειδικά σχεδιασμένα για τους μικρούς εξερευνητές μας: Πιατάκια, Μπολάκια, Σετ φαγητού, Δίσκοι, Κουταλάκια & Μαχαιροπήρουνα, Ποτηράκια & Κούπες, Σουπλά & Σαλιάρες. Όλα σε παστέλ τόνους, με χρωματικές αντιθέσεις πάντα με συντροφιά των Deer friends για χαρούμενα vibes!

Done by Deer | Όταν η χαρά, το παιχνίδι και το φαγητό πηγαίνουν χέρι-χέρι

Τα παιδιά έχουν μια ακατανίκητη περιέργεια για τον κόσμο γύρω τους, και παράλληλα αντιμετωπίζουν κάθε νέα εμπειρία με ενθουσιασμό και θαυμασμό. Γιατί να μην κάνουμε και την εμπειρία του φαγητού, μια τέτοια θετική εμπειρία για αυτά;

Όλα τα βρεφικά είδη φαγητού της Done by Deer έχουν σχεδιαστεί σε αυτή τη λογική: να λένε μια μικρή "ιστορία" σε κάθε παιδί και να χαρίζουν χαρά και γέλιο. Είναι φτιαγμένα από 100% ασφαλή υλικά (σιλικόνη, χωρίς PVC, BPA και χωρίς φθαλικές ενώσεις), έχουν αντοχή στις "κακουχίες", πλένονται στο πλυντήριο πιάτων ενώ είναι κατάληλλα και για χρήση στον φούρνο μικροκυμμάτων.

lapin

Η νέα συλλογή Kiddish είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Δανία από eco-friendly υλικά χωρίς BPA. Μετά από αμέτρητα γεύματα και διασκεδαστικά πάρτυ μπορούν να ανακυκλωθούν και να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή νέων προϊόντων.

Η σύνθεση όλων των ειδών είναι τέτοια που μπορούν να πέσουν χωρίς να χαλάσουν ή να σπάσουν, είναι εύκολα στο κράτημα, έχουν αντιολισθητικά στοιχεία για να μένουν πάντα στη θέση τους, και είναι σε κλίμακα μεγέθους ιδανική για τα παιδικά χεράκια, από 0 ετών, μέχρι και το σχολείο!

*Θα βρείτε τα αυθεντικά είδη φαγητού της Done by Deer στο Lapinkids.com, στα καταστήματα Lapin House, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Read Next

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.