ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το InstaShop στο πλευρό της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος"

intrashop

Μία ξεχωριστή Κυριακή ήταν η 25η Σεπτεμβρίου 2022 για την ομάδα του InstaShop σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς επισκέφτηκε την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος”, με σκοπό να παραδώσει τρόφιμα, αυτή τη φορά για ένα διαφορετικό σκοπό.

Εκτός από την κάλυψη αναγκών σε τρόφιμα, η ομάδα του InstaShop βοήθησε έμπρακτα και στην προετοιμασία του φαγητού, πρωινού και μεσημεριανού, καθώς και στο μοίρασμά του σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Το InstaShop στο πλευρό της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος"

Η κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος” λειτουργεί από το 2011 με στόχο να μαγειρεύει καθημερινά ζωντανά το φαγητό για εκείνους που το χρειάζονται, αλλά να δίνει και την ευκαιρία όλοι άνθρωποι, είτε είναι άστεγοι είτε απλά περαστικοί, να τρώνε όλοι μαζί και να έρχονται πιο κοντά μέσω του φαγητού. Βασικός σκοπός είναι όσοι συνάνθρωποί μας στερούνται βασικές ανάγκες σε τροφή, να μη νιώθουν ντροπή για αυτό και να σταματήσουν να είναι στο περιθώριο.

Η δράση της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος” στηρίζεται στις προσφορές των απλών πολιτών ή εταιρειών. Το InstaShop, με όραμα την καλύτερη ποιότητα ζωής, υποστηρίζει τακτικά και έμπρακτα ενέργειες που έχουν στόχο την προστασία των ευάλωτων ομάδων, αλλά και των τετράποδων μέσω φιλοζωικών δράσεων.

intrashop

Το InstaShop αποτελεί ένα online delivery app που δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 7 χρόνια με παρουσία σε 7 χώρες παγκοσμίως, μία εκ των οποίων και η Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Βασικός στόχος της εφαρμογής InstaShop είναι η παράδοση προϊόντων σούπερ μάρκετ, παντοπωλείου, φαρμακείου και άλλων βασικών αγαθών με γνώμονα την ταχύτατη και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Read Next

01 Δεκ 2022

She said - Κάποια μίλησε | To βιβλίο των Jodi Kantor και Megan Twohey που ενέπνευσε την ομώνυμη ταινία κυκλοφορεί στα ελληνικά

Από τις βραβευμένες με Πούλιτζερ δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης από τον Harvey Weinstein.

Περισσότερα από

Life

30 Νοε 2022

Κάνε αυτές τις αλλαγές στη διατροφή σου για να χάσεις 2 κιλά ως τα Χριστούγεννα

Χωρίς να ακολουθήσεις συγκεκειμένη δίαιτα και χωρίς να στερηθείς απολύτως τίποτα (ούτε το γλυκό).

30 Νοε 2022

To The Lost Explorer mezcal είναι έρωτας με την πρώτη γουλιά

O Global Brand Ambassador του The Lost Explorer mezcal, Peter Sanchez μας συστήνει τρεις διαφορετικές ετικέτες mezcal που ενισχύουν την αγάπη μας για την αγαύη.

29 Νοε 2022

"Αλλάζουμε μυαλά. Όχι ρούχα"

Η έρευνα "Ντύσιμο και βία κατά των γυναικών" ανοίγει θέματα που δυστυχώς δεν συζητάμε αρκετά και αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΔΕΗ στο πλαίσιο του πυλώνα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΔΕΗ ενεργώ.

28 Νοε 2022

Το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης είναι ένα ζωντανό, υπαίθριο Μουσείο, γεμάτο έργα Τέχνης!

Αγάλματα, γλυπτά, συνθέσεις και ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας προσφέρει η παραλία της Θεσσαλονίκης στους περιπατητές.

27 Νοε 2022

Θέλεις να ζήσεις για πάντα; Στο Metaverse μπορείς!

Πώς το Metaverse εξασφαλίζει την αθανασία μέσα από άβαταρ, ψηφιακές ταριχεύσεις και μνήματα με QR Code.

27 Νοε 2022

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00

Μουσική, Θέατρο, Εργαστήρια, Φωτιστικές Εγκαταστάσεις, Χορογραφημένα Σιντριβάνια, Παγοδρόμιο

26 Νοε 2022

7 διαφορετικά μουσεία που θα αγαπήσετε στην Αθήνα

Από το μοναδικό στην Ελλάδα, Μουσείο Αφής, σε μουσεία αφιερωμένα στα παιχνίδια, κοσμήματα, μετεωρίτες και στην αρχαία ελληνική τεχνολογία, η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα των ξεχωριστών μουσείων

26 Νοε 2022

Η τέχνη των The Callas είναι πάρα πολύ προσωπικά πράγματα

Το καλλιτεχνικό δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς γιορτάζει 20 χρόνια από την ίδρυση της κολεκτίβας και μας μιλά για το πόσο έχει αλλάξει η εγχώρια σκηνή, τη μέθοδο που ακολουθούν στις διάφορες συνεργασίες τους και την ιδέα πίσω από την ψυχεδελική έκθεση "Love Solidarity Death (L.S.D.)" στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.