ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εγκαίνια για τη νέα εκπαιδευτική δομή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα

Στην οδό Σταδίου 26.

ιεκ

Ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς ομίλους στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, εγκαινιάζει μια νέα εποχή επαγγελματικής κατάρτισης και στην Αθήνα.

Το νέο υπερσύγχρονο κτίριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην οδό Σταδίου 26, άνοιξε τις πόρτες του την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου για να υποδεχτεί δημοσιογράφους και στελέχη από το χώρο των ΜΜΕ.

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, οι προσκεκλημένοι γνώρισαν και συζήτησαν με στελέχη του Εκπαιδευτικού Ομίλου, ενώ κυριάρχησαν οι ερωτήσεις για τις νέες ειδικότητες, τις νέες τεχνολογίες και το πρωτοποριακό μοντέλο ολοκληρωμένης εκπαίδευσης του

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Παράλληλα, τους δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν σπουδαστές για μία ημέρα και να ζήσουν μια πλούσια βιωματική ξενάγηση στα εργαστήρια του πολυώροφου κτιρίου του Ομίλου. Επισκέφτηκαν το functional training gym lounge του τομέα Υγείας & Αθλητισμού, απόλαυσαν μια αισθητική περιποίηση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του τομέα Μόδας & Ομορφιάς, γνώρισαν την αθέατη πλευρά της μουσικής και έδειξαν τα skills τους στο gaming στα εργαστήρια των τομέων ΜΜΕ & Ήχου και Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών, φωτογραφήθηκαν στο σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο studio φωτογραφίας του τομέα Performing Arts και δοκίμασαν γαστριμαργικά εδέσματα και cocktails στα εργαστήρια του τομέα Γαστρονομίας και Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Οι θετικές εντυπώσεις των καλεσμένων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και επιβεβαίωσαν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον τίτλο "Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς". Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει να πρωτοπορεί, να μεγαλώνει και να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση σε υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συνεχίζει να υλοποιεί το όραμά του και να αποδεικνύει έμπρακτα τη 360 φιλοσοφία του. Να προσεγγίζει ολιστικά την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, να εξελίσσεται συνεχώς και να εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, καλύπτοντας νέες εκπαιδευτικές ανάγκες και δημιουργώντας ευκαιρίες καριέρας για χιλιάδες νέους σπουδαστές.


www.iekdelta360.gr

Read Next

01 Δεκ 2022

She said - Κάποια μίλησε | To βιβλίο των Jodi Kantor και Megan Twohey που ενέπνευσε την ομώνυμη ταινία κυκλοφορεί στα ελληνικά

Από τις βραβευμένες με Πούλιτζερ δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης από τον Harvey Weinstein.

Περισσότερα από

Life

30 Νοε 2022

Κάνε αυτές τις αλλαγές στη διατροφή σου για να χάσεις 2 κιλά ως τα Χριστούγεννα

Χωρίς να ακολουθήσεις συγκεκειμένη δίαιτα και χωρίς να στερηθείς απολύτως τίποτα (ούτε το γλυκό).

30 Νοε 2022

To The Lost Explorer mezcal είναι έρωτας με την πρώτη γουλιά

O Global Brand Ambassador του The Lost Explorer mezcal, Peter Sanchez μας συστήνει τρεις διαφορετικές ετικέτες mezcal που ενισχύουν την αγάπη μας για την αγαύη.

29 Νοε 2022

"Αλλάζουμε μυαλά. Όχι ρούχα"

Η έρευνα "Ντύσιμο και βία κατά των γυναικών" ανοίγει θέματα που δυστυχώς δεν συζητάμε αρκετά και αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΔΕΗ στο πλαίσιο του πυλώνα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΔΕΗ ενεργώ.

28 Νοε 2022

Το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης είναι ένα ζωντανό, υπαίθριο Μουσείο, γεμάτο έργα Τέχνης!

Αγάλματα, γλυπτά, συνθέσεις και ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας προσφέρει η παραλία της Θεσσαλονίκης στους περιπατητές.

27 Νοε 2022

Θέλεις να ζήσεις για πάντα; Στο Metaverse μπορείς!

Πώς το Metaverse εξασφαλίζει την αθανασία μέσα από άβαταρ, ψηφιακές ταριχεύσεις και μνήματα με QR Code.

27 Νοε 2022

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00

Μουσική, Θέατρο, Εργαστήρια, Φωτιστικές Εγκαταστάσεις, Χορογραφημένα Σιντριβάνια, Παγοδρόμιο

26 Νοε 2022

7 διαφορετικά μουσεία που θα αγαπήσετε στην Αθήνα

Από το μοναδικό στην Ελλάδα, Μουσείο Αφής, σε μουσεία αφιερωμένα στα παιχνίδια, κοσμήματα, μετεωρίτες και στην αρχαία ελληνική τεχνολογία, η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα των ξεχωριστών μουσείων

26 Νοε 2022

Η τέχνη των The Callas είναι πάρα πολύ προσωπικά πράγματα

Το καλλιτεχνικό δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς γιορτάζει 20 χρόνια από την ίδρυση της κολεκτίβας και μας μιλά για το πόσο έχει αλλάξει η εγχώρια σκηνή, τη μέθοδο που ακολουθούν στις διάφορες συνεργασίες τους και την ιδέα πίσω από την ψυχεδελική έκθεση "Love Solidarity Death (L.S.D.)" στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.