Μπαρ και εστιατόρια. Εστιατόρια και μπαρ. Η αθηναϊκή σκηνή δεν παύει στιγμή να εμπλουτίζεται και εμείς δε σταματάμε στιγμή να βγαίνουμε και να δοκιμάζουμε. Γενικότερα, παρατηρούμε πως "γίνονται πραγματάκια" στην πόλη κατά το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Αφίξεις, concepts, μενού, πιάτα και τραπέζια, μπάρες και ποτά που βλέπουμε να ξεχωρίζουν αυτό το διάστημα. Ακολουθούν παρακάτω.
Ένα γαστροκουτούκι που λέγεται "Tsiftis"...
Το αθηναϊκό εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη (ο οποίος εδώ συνεργάζεται με τους Μπάμπη Καζάνα και Βάιο Κορομηλά) άπλωσε από τον περασμένο Ιούλιο τραπέζια στο σκιερό, πεζοδρομημένο κομμάτι της οδού Σεβαστείας, στα Ιλίσια, διαθέτοντας το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.
Το concept της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με δημιουργικά twists υπηρετείται πιστά, πατώντας αρκετά στο τερέν της εποχικότητας και θέτοντας στο επίκεντρο την εντοπιότητα. Το μενού είναι μικρό και ευέλικτο, με τάση να αλλάζει τακτικά.
Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr