Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα. Πότε ήταν που το πήρατε από το μαιευτήριο και πότε έφτασε να τρέχει δίπλα σας και να το συνοδεύετε στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο! Δεν θα ήταν υπέροχο σε όλες αυτές τις φάσεις της ζωής του να έχετε ένα σύστημα πρόσδεσης στο αυτοκίνητο που να αναπτύσσεται μαζί του; Η  MAXI-COSI® κατανοώντας τις ανάγκες σας, δημιούργησε τη νέα γενιά περιστρεφόμενων παιδικών καθισμάτων “360 Family i-Size”.

Το σύστημα αποτελείται από τη βάση FamilyFix 360 και 2 συμβατά καθίσματα Pebble 360 και Pearl 360, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, και να το κρατήσετε για πολύ-πολύ καιρό!

Βάση Family Fix 360:

  • Δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών με το ένα χέρι χάρη στην τεχνολογία FlexiSpin για

μέγιστη ευκολία. Απλά ανοίγετε την πόρτα του αυτοκινήτου, στρέφετε το κάθισμα προς εσάς, και παίρνετε το μωρό ή και το κάθισμα.

  • Επιπλέον  ασφάλεια με το σύστημα κλειδώματος πλήρους περιστροφής Travelsafe, για να ταξιδεύει το μωρό σας όπως πρέπει, δηλαδή κοιτώντας προς τα πίσω, μέχρι να φτάσει τουλάχιστον 15 μηνών .
  • Οπτικές και ηχητικές ενδείξεις που σας βοηθούν να είστε σίγουροι ότι το κάθισμα έχει ασφαλίσει σωστά στη βάση.

Τα συμβατά καθίσματα Pebble 360 και Pearl 360 διαθέτουν ότι χρειάζεστε για την απόλυτη ασφάλεια και την άνεση του παιδιού σας:

  • G-Cell Side Impact: Υψηλής  τεχνολογίας σύστημα πλευρικής ασφάλειας που προστατεύει το μωρό σας από τις δυνάμεις μιας πλευρικής σύγκρουσης.
  • Easy In Harness: Εύκολη τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα χωρίς να σας ‘’ενοχλούν’’ οι ζώνες , χάρη στον μηχανισμό.
  • Clima Flow: Ειδικοί αεραγωγοί – εσωτερική επένδυση και υφάσματα  που «αναπνέουν», για να νιώθει το παιδί σας άνετα και στη σωστή θερμοκρασία.
  • Memory foam: Εξαιρετικά αναπαυτικό εσωτερικό κατασκευασμένο από αφρό αργής επαναφοράς που αγκαλιάζει το μικρό σας τρυφερά.

Η νέα σειρά 360 Family i-Size πληροί τα νέα αυστηρότερα Πρότυπα Ασφαλείας i-Size για τη μέγιστη ασφάλεια του παιδιού σας στο αυτοκίνητο!

*Θα βρείτε τη βάση FamilyFix 360 i-Size  και τα συμβατά καθίσματα νέας γενιάς Pebble 360 i-Size και Pearl 360 i-Size στο Lapinkids.com, στα καταστήματα Lapin House, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.