Η εγκυμοσύνη είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός και μια διαδικασία, που οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να περάσουν. Ωστόσο όλες γνωρίζουν, ότι το σώμα τους θα αλλάξει ριζικά μετά τη γέννα. Και μόλις έρθει στο κόσμο το μωράκι τους, συνειδητοποιούν τη μεγάλη αυτή αλλαγή.

Η αλήθεια είναι πως το σώμα για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση, θέλει χρόνο, πολύ κόπο και επιμονή. Και αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες λεχώνες παθαίνουν μελαγχολία ή ακόμη και κατάθλιψη, βλέποντας τα έντονα σημάδια που τους αφήνει η εγκυμοσύνη να μην υποχωρούν.

Το «This_Is_Postpartum» είναι μία νέα καμπάνια, γέννημα θρέμμα της blogger Meghan Boggs, η οποία το ξεκίνησε ως έναν τρόπο για να καταπολεμήσει τις δυσκολίες, που η ίδια βίωνε προσωπικά. Αφότου γέννησε, δεν της άρεσε καθόλου η εικόνα που έβλεπε στον καθρέφτη, λόγω των παραπανίσιων κιλών και ένιωθε αποστροφή για το σώμα της με αποτέλεσμα να στεναχωριέται πολύ. Παρόλα αυτά, ήξερε πως δεν είναι η μόνη, καθώς και άλλες γυναίκες περνούσαν το ίδιο. Γι' αυτό θέλησε να επικοινωνήσει το πρόβλημά της μέσω των social media και παρακίνησε και άλλες μαμάδες να φωτογραφηθούν και να μοιραστούν τις λήψεις τους με το hashtag #thisispostpartum.

Και κάπως έτσι το Instagram “βομβαρδίστηκε” με φωτογραφίες νέων μαμάδων, οι οποίες δεν ντρέπονται πλέον να δείξουν τις αλλαγές των 40 εβδομάδων μετά τον τοκετό στα σώματά τους, αποδεικνύοντας ότι η κίνησή της αυτή έχει μεγάλη συμπαράσταση και δε νιώθουν πια στεναχώρια.

Δείτε φωτογραφίες νέων μαμάδων από την καμπάνια:

 

 

 

TAGS