Το δωδεκάρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον τελικό της Eurovision το Σάββατο 22 Μαΐου, θα ανακοινώσει ο πιο ταλαντούχος μπόμπιρας της ελληνικής τηλεόρασης!

Τον βλέπουμε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και όλοι τον έχουμε λατρέψει. Ο λόγος φυσικά για τον 10χρονο Μανώλη Γκίνη, που ενσαρκώνει τον ρόλο του «Άγγελου», του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, με γονείς τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο μικρός Μανώλης λοιπόν, θα ανακοινώσει στην Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και ταυτόχρονα θα γίνει ο νεότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού.

Ο μικρός Μανώλης θα ανακοινώσει στην Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και ταυτόχρονα θα γίνει ο νεότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού.

Ο Μανώλης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ που ήθελε φέτος να πρωτοτυπήσει, ενώ και οι επιτελείς της EBU, αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας, δεν δυσκολεύθηκαν να πεισθούν, όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του.

Δείτε τον Μανώλη Γκίνη σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube / screenshot
 

TAGS