Μετά τους Ιταλούς, τους Ισπανούς, τους Γάλλους και τους Έλληνες εχθές ήταν η σειρά τον Βρετανών να βγουν στα μπαλκόνια τους για να χειροκροτήσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας τους που δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα στην μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Το σύνθημα «Clap for our carers» τιμήθηκε από πολύ μεγάλη μερίδα των πολιτών, ανάμεσα τους και τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που μπορεί να μην βγήκαν στο μπαλκόνι τους, αλλά έστειλαν το δικό τους συγκινητικό μήνυμα αγάπης και εμψύχωσης διαδικτυακά. 

Έτσι οι πρίγκιπας Τζορτζ και Λουίς και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έδωσαν το πιο δυνατό τους χειροκρότημα προς όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό των βρετανικών νοσοκομείων, ενώ είναι ντυμένοι στα μπλε, το επίσημο χρώμα του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ευχαριστήριο βίντεο που ανέβηκε στο ίνσταγκραμ αναφέρει: «To all the doctors, nurses, carers, GPs, pharmacists, volunteers and other NHS staff working tirelessly to help those affected by #COVID19: thank you».

Δείτε την ανάρτηση που ανέβηκε στη σελίδα Kensington Royal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS