Ένα απίθανο, κατάξανθο παιδάκι από την Αμερική, που, μάλλον, λατρεύει το φαγητό, έχει κερδίσει τον τίτλο του νεότερου «σεφ» στον κόσμο καθώς είναι μόλις 1 έτους και έχει γίνει πασίγνωστος στο ίνσταγκραμ χάρη στς τρομερές και φοβερές περιπέτειες του στην κουζίνα. 

Και όταν λέμε πασίγνωστος δεν υπέρβάλουμε καθόλου, αφού μέσα σε μόλις λίγους μήνες ο Κόμπε κατάφερε να συγκεντρώσει 1,6 εκατομμύρια followers στο ίνσταγκραμ με ένα διασκεδαστικό προφίλ όπου μοιράζεται συνταγές με την δική του, μωρουδίστικη πινελιά.

Οι γονείς του που δημιούργησαν τον λογαριασμό με την ονομασία Kobe Eats επειδή παρατήρησαν ότι ο γιος τους λάτρευε να ανακατεύεται στην κουζίνα κάθε φορά που η μητέρα του μαγείρευε, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι followers αυξάνονται με τέτοια ταχύτητα. Ο λογαριασμός άνοιξε στις 25 Φεβρουαρίου και από τότε μετρά 73 αναρτήσεις και πάνω 1,6 εκατομμύρια ακολούθους που αυξάνονται συνέχεια.

Στα βίντεο που ανεβαίνουν στο προφίλ του Κόμπε βλέπουμε τον καταπληκτικό μικρούλι να επιχειρεί να φτιάξει τα πάντα. Από πίτσα μέχρι muffins και μακαρονάδες, δοκιμάζοντας με απίστευτη όρεξη ό,τι πιάσει στα χέρια του και κάνοντας χάλια τις πολύχρωμες ποδιές του.

«Το μαγείρεμα είναι ένα από τα πολλά πράγματα που κάνει στο σπίτι. Διασκεδάζει τόσο πολύ όταν το κάνει, που αποφάσισα να το καταγράψω αρχικά για να το μοιραστώ με φίλους και συγγενείς. Ξεκινήσαμε τον λογαριασμό του στο Instagram στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχε περίπου 200 followers έως τις 15 Απριλίου και από τότε εκτινάχθηκαν. Σίγουρα δεν το περιμέναμε αυτό», παραδέχθηκε η μητέρα που μίλησε στο CNN για την δημιουργία του συγκεκριμένου προφίλ.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις στο προφίλ του τρομερού και φοβερού Κόμπε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS