Η Nestlé Ελλάς προχωράει σε μια σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

 

Η εταιρεία έχει τον άνθρωπο και την οικογένεια στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Πόσο μάλλον τώρα, που οι ανάγκες για περίθαλψη έχουν μεγαλώσει. «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης.

Σήμερα, με αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια για την κάλυψη έκτακτων αναγκών. 

Η Nestlé Ελλάς, που μετρά περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας στην Ελλάδα καθώς τα πρώτα της προϊόντα κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά στα τέλη του 19ου αιώνα, μένει πιστή στη δέσμευσή της πάνω στον ίδιο σκοπό: Να αναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής με στόχο να ενισχύει την ποιότητα ζωής για όλους, σήμερα και στο μέλλον.

Τα θεμέλια για τη σχέση φροντίδας της Nestlé με τα παιδιά μπήκαν όταν ο Henri Nestlé δημιούργησε τη Farine Lactée, την πρώτη τροφή για βρέφη, ένα μίγμα από ψωμί, γάλα και ζάχαρη.

Η Nestlé στην Ελλάδα απασχολεί 875 υπαλλήλους και διαθέτει 1 εργοστάσιο νερού και 1 εργοστάσιο καφέ, που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια από 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η Nestlé Ελλάς έχει θέσει ως προτεραιότητα τη βιώσιμη ανάπτυξη  και τη διεύρυνση των δράσεών της προς την κατεύθυνση των βιώσιμων λύσεων με όραμα ένα μέλλον χωρίς απορρίμματα. Έχει δεσμευθεί για πλήρως ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες έως το 2025 και για μηδενικές καθαρές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2050, ενώ αναπτύσσει και υποστηρίζει προγράμματα για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας πλαστικής ρύπανσης.

 

Sponsored by Nestlé

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS