Με τη βαθιά πεποίθηση ότι σημασία έχει ένα μωρό να είναι ταϊσμένο, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτό (fed is best είναι το μότο που χρησιμοποιείται στις αγγλόφωνες χώρες), η Αμερικανίδα φωτογράφος και μαμά Felicia Saunders, δημοσίευσε πρόσφατα ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό αφιέρωμα.

Για τις ανάγκες αυτού επιστράτευσε μαμάδες, η κάθε μία εκ των οποίων ταΐζει το μωρό της με τον δικό της διαφορετικό τρόπο: θηλάζοντας, χρησιμοποιώντας μπιμπερό και μέσω σωλήνα γαστροστομίας.

«Εμπνεύστηκα από τις δικές μου προκλήσεις, στην προσπάθειά μου να θηλάσω, όταν τελικά κατέληξα να δίνω φόρμουλα και στα δύο μου παιδιά, αφού το γάλα μου δεν αρκούσε. Τότε ένιωθα τρομερά αποτυχημένη ως μαμά που δεν μπορούσα να τους παρέχω αυτό που πίστευα ότι είναι το καλύτερο», λέει η ίδια και εξηγεί, πως όταν ξεκίνησε να δίνει ξένο γάλα, συνειδητοποίησε ότι τελικά αυτό ήταν το καλύτερο για τα δικά της παιδιά.

«Είμαι της άποψης ότι οι μαμάδες πρέπει να στηρίζουν η μία την άλλη και ξέρω ότι πολλές έχουν νιώσει όπως εγώ. Ήθελα, λοιπόν, να δημιουργήσω μια εικόνα που θα δείχνει στις μαμάδες, ότι ανεξάρτητα από το πώς ταΐζουν το μωρό τους, παραμένουν υπέροχες και δυνατές. Ήθελα η εικόνα να εμπνέει συμπερίληψη, υποστήριξη και ενσυναίσθηση».

Δείτε το σύνολο της φωτογράφισης παρακάτω:

 

 

Πηγή:infokids.gr

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS