Είχε κυκλοφορήσει σε παιδική εγκυκλοπαίδεια αλλά και σε σειρά κινουμένων σχεδίων σημαδεύοντας τα παιδικά χρόνια πολλών από εμάς. Ο λόγος για το animation «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν... ο άνθρωπος», που επιστρέφει στην ΕΡΤ, για να προκαλέσει ρίγη νοσταλγίας στους μεγαλύτερους και να μυήσει τους μικρότερους θεατές στην επιστήμη.

Θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 12.00, στην ΕΡΤ2, αλλά θα είναι διαθέσιμη και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Αυτή τη φορά, θα μεταδίδεται σε νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες κοπιές, αλλά με τη γνωστή ηχογράφηση και μεταγλώττιση με τις αξέχαστες φωνές των Μηνά Χατζησάββα, Σοφοκλή Πέππα, Βασίλη Καΐλα, Ανέττας Παπαθανασίου και άλλων γνωστών ηθοποιών.

Σε κάθε επεισόδιο θα περιγράφεται και ένα διαφορετικό όργανο ή σύστημα στο ανθρώπινο σώμα, αλλά και πώς επηρεάζεται αυτό από το περιβάλλον. Ο Μαέστρο, ο εγκέφαλος, δίνει τις εντολές, οι ορμόνες τις μεταφέρουν, τα ένζυμα χτίζουν και προστατεύουν, οι στρατιώτες είναι έτοιμοι για μάχη και οι «κακοί», οι ιοί και τα μικρόβια, παραμονεύουν συνεχώς.

Δείτε το τρέιλερ της αγαπημένης σειράς όπως θα προβληθεί ξανά από την ΕΡΤ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS