Ένα υπερσύγχρονο waterpark κοντά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αναμένεται τον Μάιο του 2020. Θα είναι η πρώτη φάση ενός επενδυτικού πλάνου που θα υλοποιήσει η Αττικό Θεματικό Πάρκο Α.Ε. Σε δεύτερη φάση θα δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο στο λόμπι του οποίου θα ζουν εκατοντάδες πεταλούδες, το πρώτο butterfly boutique hotel, ενώ το τετράπτυχο των «θαυμάτων» στα Σπάτα θα ολοκληρώνουν το θεματικό μουσείο Δεινοσαυρόπολη και ένα πρότυπο ενυδρείο, η Ωκεανόπολη.

«Θέλουμε να καταστήσουμε την περιοχή ένα υπερτοπικό πόλο έλξης, για τους πολίτες της χώρας αλλά και για τους τουρίστες, ειδικά αυτούς που έχουν οικογένειες με μικρά παιδιά» ανέφερε ο ιδρυτής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, κ. Ζαν Ζακ Λεσουέρ, με αφορμή τις νέες επενδύσεις.

Aquapolis, το πρότυπο waterpark: Σε συνεργασία με την Polin Waterparks, παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά των πάρκων με νεροτσουλήθρες, η επένδυση ύψους 3,5 εκ ευρώ αποτελείται από 17 νεροτσουλήθρες, θεματικά αναφερόμενες στα ζώα, εστιατόριο, καφέ και καταστήματα, σε οικόπεδο έκτασης 14 στρεμμάτων, δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με την δυνατότητα να ψυχαγωγεί 150.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών σε ετήσια βάση.

«Θέλουμε να καταστήσουμε την περιοχή ένα υπερτοπικό πόλο έλξης, για τους πολίτες της χώρας αλλά και για τους τουρίστες, ειδικά αυτούς που έχουν οικογένειες με μικρά παιδιά» ανέφερε ο ιδρυτής του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.

Βutterfly boutique Hotel Βοtanico: Αυτό το ξενοδοχείο 60 δωματίων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2021. Θα απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες αλλά και Έλληνες και ξένους επισκέπτες που επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στο αεροδρόμιο, το οποίο απέχει μόλις 10 λεπτά. Το κύριο χαρακτηριστικό του, που θα το συνδέει και με το Ζωολογικό Πάρκο, είναι η ειδική διαμόρφωση του λόμπι, όπου θα ζουν εκατοντάδες πεταλούδες.

Ωκεανόπολη: Το πρότυπο ενυδρείο είναι μία επένδυση ύψους 5,5 εκ ευρώ, που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2022, δημιουργώντας έτσι έναν ολοκληρωμένο θεματικό πόλο που θα απευθύνεται σε οικογένειες εντός και εκτός Ελλάδος και θα συμβάλλει στην ενίσχυση του οικογενειακού τουρισμού στην Αθήνα.

Τα εντυπωσιακά εκθέματα της Δεινοσαυρόπολης, ορισμένα με κινούμενους δεινόσαυρους, έχουν ήδη αποκτηθεί από την εταιρεία σε μια επένδυση ύψους 2.,5 εκ. ευρώ.

Δεινοσαυρόπολη: Ένα πρότυπο μουσείο εξέλιξης των ειδών που θα ενταχθεί στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Τα εντυπωσιακά εκθέματα, ορισμένα με κινούμενους δεινόσαυρους, έχουν ήδη αποκτηθεί από την εταιρεία σε μια επένδυση ύψους 2.,5 εκ ευρώ και το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020. Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για τον εμπλουτισμό της συλλογής των ζώων του Πάρκου, με τα εμβληματικά γιγαντιαία panda να είναι πρωταρχικός στόχος.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS