Ένα μικρό κοριτσάκι στην Κύπρο δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τα αυστηρά μέτρα καραντίνας που έχουν επιβληθεί στη χώρα και στέλνει το πιο απολαυστικό μήνυμα στον πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, ζητώντας του να βρει τον κορονοϊό και να του πει «να πάει αλλού».

Βασικό πρόβλημα της φοβερής μικρής μοιάζει να είναι το γεγονός ότι οι ξαδέλφες της δεν μπορούν να πάνε επίσκεψη στο σπίτι της για να παίξουν, ενώ δηλώνει ξεκάθαρα ότι «δεν αντέχει άλλη "καραμπίνα"».

Στο αστείο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης στο ίνσταγκραμ η μικρούλα, ντυμένη στα ροζ, λέει στον φακό «Κύριε Νίκαρε, δεν θέλω άλλο την καραμπίνα. Θέλω να έρθουν οι ξαδέλφες μου σπίτι μου».

Ο πρόεδρος της Κύπρου ανέβασε το βίντεο της μαζί με μία συγκινητική απάντηση, λέγοντας της τα εξής: 

«Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις. Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα».

Και συνεχίζει: «Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: "Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την "καραμπίνα" και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο". Σε φιλώ γλυκά, ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος».

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Αναστασιάδη στο ίνσταγκραμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS