Στα 3 χρόνια του, ο John Oliver Zippay «γιόρτασε» το χειρότερο Halloween της ζωής του, καθώς ήταν η μέρα που διαγνώστηκε με λευχαιμία. Όμως μετά από 3 χρόνια μάχης ενάντια στον καρκίνο το 6χρονο πλέον αγόρι βγήκε νικητής και πρόσφατα, έχοντας ολοκληρώσει την τελευταία χημειοθεραπεία του, επέστρεψε στο σχολείο όπου οι συμμαθητές του τον υποδέχτηκαν με μια έκπληξη.

Είχαν σταθεί όλοι στον διάδρομο και καθώς μπήκε άρχισαν να τον χειροκροτούν. Το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή παρουσιάζει το αγοράκι με ένα μείγμα αμηχανίας, έκπληξης και αληθινής ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Πώς όμως προέκυψε αυτή η τελετή υποδοχής; «Όλα ξεκίνησαν από μια φίλη μας, που ο γιος της είναι στην τάξη τον John» είπε η μαμά του, Megan Zippay, στο ABC News. «Ήθελε να οργανώσει μια μικρή γιορτή. Νομίζω ότι όταν διέσχισε τον διάδρομο και όλοι τον χειροκρότησαν ήταν ένα χάπι εντ».

Ο John διαγνώστηκε με λευχαιμία το φθινόπωρο του 2017. Οι γονείς του τον πήγαν για εξετάσεις όταν παρατήρησαν μια μελανιά που δεν έλεγε να υποχωρήσει και τον είδαν πιο νωθρό από ό,τι συνήθως. «Ήταν μια συνηθισμένη μέρα» θυμάται σήμερα η μητέρα του. «Πήγε στο σχολείο, επέστρεψε σπίτι, μεταμφιέστηκε για το trick-or-treating. Και μετά δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα στις τέσσερις το πρωί».

Ήταν οι γιατροί από το νοσοκομείο, που τους μετέφεραν τα νέα της διάγνωσης. «Ολόκληρος ο κόσμος μας απλά πάγωσε» λέει ο πατέρας του, John Zippay. «Ήταν ένα τεράστιο σοκ για εμάς». Αυτό που τους βοήθησε να αντέξουν τη δοκιμασία ήταν η αγάπη και η υποστήριξη που έλαβαν απλόχερα, που επισφραγίστηκαν από την υποδοχή από τους συμμαθητές του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS