Την άνοιξη του 1941 ένα αεροπλάνο πέφτει στις καναδικές οροσειρές και η καταστροφή του είναι ολοκληρωτική. Η μοναδική επιζώσα ένα μικρό κοριτσάκι, που δεν είναι σε ηλικία να καταλάβει το μέγεθος της τραγωδίας. Προφανώς οι γονείς της σκοτώθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους. 

Η μικρή μπουσουλάει, ίσα που περπατάει -είναι σε αυτή την ηλικία, του ενός με δύο ετών περίπου- και χαζεύει στα συντρίμια, προσπαθώντας να βρει κάτι να φάει ή να πιεί λίγο νερό από τις λάσπες. Ξαφνικά ένα puma κάνει την επιθετική εμφάνισή του. Κι εκεί που νομίζει ότι ο νόμος της φύσης και τα ένστικτα θα νικήσουν, νικάει η αγάπη, το ανώτερο των συναισθημάτων.   

Τα δύο πλάσματα γίνονται φίλοι, το puma προστατεύει την μικρή κι αυτή παίζει μαζί του. Τότε, στην ιστορία εμφανίζεται ένα ακόμα άκακο πλάσμα, ένας σκύλος. Ο σκύλος ψάχνει στα συντρίμια και βρίσκει την κούκλα της μικρής. Της τη δίνει και αυτομάτως γίνονται φίλοι κι αυτοί. Ακολουθεί μία μίνι κόντρα μεταξύ puma και σκύλου, η οποία σβήνει πριν ακόμα αρχίσει, βλέποντας τη μικρή να χαίρεται με την κούκλα της και να μη δίνει σημασία στη δική τους αντιπαράθεση.

Η μικρή φεύγει με τον σκύλο -με αυτόν θα μπορέσει να ζήσει καλύτερα λόγω συμβατότητας ή θα την οδηγήσει σε κατοικήσιμη περιοχή- και χάνεται πίσω από έναν βράχο, ενώ το puma μένει να τους κοιτάζει. 

Μια μαγική ιστορία για τη δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης, που δαμάζει και τα πιο άγρια ένστικτα.

Δείτε την ταινία:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS