0
SHARES

Το ψάξιμο για τα δώρα των παιδιών και των βαφτιστηριών, τελείωσε. Η απόλυτη λίστα δώρων είναι εδώ και μπορούν να έρθουν σπίτι σας με μερικά κλικ. Μπείτε στον κόσμο του Public και φέτος η αγορά των δώρων θα γίνει …παιχνιδάκι.

 

 

LEGO® Διασκέδαση με Ουράνιο Τόξο

Το ατμοκίνητο τρένο είναι εύκολο στο χειρισμό και πιο διαδραστικό. Τα μικρά παιδιά μπορούν να γίνουν ο οδηγός του τρένου με τον κινητήρα Σπρώξε & Ξεκίνα, Μια απαλή ώθηση είτε προς τα εμπρός είτε προς τα πίσω κάνει το τρένο να κινηθεί και ένα σταθερό κράτημα ή η απομάκρυνση από τις τροχιές το κάνουν να σταματήσει.

Βοηθήστε τα να τοποθετήσουν τα 5 χρωματιστά δραστικά τουβλάκια κατά μήκος της τροχιάς για να ηχήσει η κόρνα, να ανάψουν και να σβήσουν τα φώτα, να σταματήσουν και να ανεφοδιαστούν, να αλλάξουν κατεύθυνση και να σταματήσουν το τρένο όπου θέλουν.

 

 

Φιγούρα Μίνι L.O.L. Surprise Decoder

Οι κουκλίτσες LoL Surprise έχουν τα δικά τους κρυμμένα μυστικά για να ανακαλύψουν τα παιδιά στη νέα σειρά Eye Spy!

Θα αποκωδικοποιήσουν τα στοιχεία με τον ειδικό φακό, θα διαβάσουν τους μυστικούς συνδυασμούς και θα ανοίξουν τις θήκες με 15 διαφορετικά επίπεδα εκπλήξεων. Η συλλογή περιλαμβάνει 12 νέες κουκλίτσες και κάθε κούκλα είναι ντυμένη με μυστηριώδη μεταμφίεση!

 

Αυγό Rainbocorns

To Rainbocorns έρχεται με μια μικρή έκπληξη Booboocorns μέσα σε αυγό. Τα παιδιά μπορούν να συλλέξουν όλα τα λούτρινα με λαμπερή χαίτη και ουρά και να δημιουργήσουν την δική σου συλλογή με τους: Puppycorn,Kittycorn,Unicorn,Bunnycorn,Monkeycorn και Hastercorn.

 

 

Σετ Fuzzy Pumper Barber Shop Play-Doh

Hρθε η στιγμή να κάνουν τα παιδιά τα πιο ωραία και στιλάτα κουρέματα!
Επιλέγουν όποιον χαρακτήρα θέλουν, τον τοποθετούν στη καρέκλα και κάνουν τον κομμωτή κομμωτή.
Η νέα κουρευτική μηχανή που περιλαμβάνεται διαθέτει και ηχητικά εφέ.

 

 

Εκπαιδευτικό Σκυλάκι Fisher Price Smart Stages

Ενα πανέξυπνο και πολύ τρυφερό φιλαράκι! Μαλακό, για πολλές αγκαλιές και πολύ διασκεδαστικό! Καθώς το μωρό εξερευνά και παίζει, το Σκυλάκι θα του παρουσιάζει 100 πρώτες λεξούλες, μέρη του σώματος, χρώματα και άλλα πολλά, κάνοντας τη μάθηση διασκεδαστική!

 

 

Beatbo Το Ρομπότ Fisher Price Laugh & Learn

Ενα φιλικό ρομπότ που παροτρύνει το μωρό να χορέψει και να μάθει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Με δύο τρόπους παιχνιδιού: κλασικό παιχνίδι με ήχους, μουσική, εκπαιδευτικές φράσεις & τραγουδάκια και παιχνίδι με εγγραφή φωνής και μιξάρισμα της φράσης σε τραγούδι!

 

 

Minnie

Η Minnie είναι η καλύτερη παρέα για τα μικρά παιδιά. Πατήστε την κοιλιά της ή το χέρι της για να ακούσετε τη μελωδία του Happy Birthday και φυσήξτε το κεράκι για να σβήσει και να ακούσετε χειροκροτήματα και επιφωνήματα!

 

 

 

Περπατούρα Δραστηριοτήτων 2 Σε 1

Η Περπατούρα δραστηριοτήτων 2 σε 1 είναι το κατάλληλο εκπαιδευτικό παιχνίδι το οποίο θα βοηθήσει το παιδί να μεγαλώσει δημιουργικά.

Με πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες, χαρούμενη μουσική και φράσεις και φιλικό στην χρήση είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς. Με την βοήθεια της Περπατούρας 2 σε 1 τα παιδιά θα εισαχθούν με διασκεδαστικό τρόπο στους αριθμούς, τα σχήματα, τα ζώα και τα χρώματα, ενδυναμώνοντας παράλληλα τις κινητικές τους δεξιότητες. Διαθέτει έναν διαδραστικό πίνακα ο οποίος μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από την στράτα και να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα για παιχνίδι στο πάτωμα σε μικρότερη ηλικία (6 + μηνών) αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία όταν συνδεθεί με την τροχήλατη στράτα (12 + μήνες).

 

 

 

 

 

 

 

TAGS