Τα μωρά που γεννιούνται Ιανουάριο μπορεί μεγαλώνοντας να γίνουν καλύτεροι αθλητές ή γιατροί. Έχουν επίσης περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν στα εξώφυλλα περιοδικών. Τι ακριβώς προβλέπει η επιστήμη -αλλά και τα άστρα- για όσα παιδιά γιορτάζουν τα γενέθλιά τους στις αρχές του χρόνου;

Τα παιδιά του Ιανουαρίου είναι πιο ήρεμα. Σύμφωνα με μια έρευνα του 2014, μεγαλώνοντας δεν εκνευρίζονται τόσο εύκολα όσο οι συνομήλικοί τους.

Είναι αθλητικοί τύποι. Μια αυστραλιανή μελέτη του Πανεπιστημίου Κουίνσλαντ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά που γεννιούνται τον Ιανουάριο έχουν 33% περισσότερες πιθανότητες από τον μέσο όρο να βρεθούν να αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Αυστραλίας.

Είναι πιθανότερο να γίνουν γιατροί. Και πιο συγκεκριμένα παθολόγοι, οπως παρατήρησαν Αμερικανοί ερευνητές.

Τα παιδιά Υδροχόοι προσελκύουν τη φήμη σαν μαγνήτες. Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε σε επιστημονική επιθεώρηση (Journal of Social Sciences), ένα δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό διάσημων ανθρώπων ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, δηλαδή έχει γεννηθεί κάπου μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου.

Τα παιδιά Αιγόκεροι έχουν πρακτικό πνεύμα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η αστρολογία για όσους έχουν γεννηθεί μέσα στο πρώτο εικοσαήμερο του Ιανουαρίου, δηλαδή ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Δείτε δέκα άγνωστες πληροφορίες για τους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί Ιανουάριο.

Photo: Brytny.com / Unsplash

TAGS