Με τα σχολεία σε αρκέτες ευρωπαϊκές χώρες να ανοίγουν και να ξανακλείνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα εξαιτίας της πανδημία του κορονοϊού, χιλιάδες παιδιά έχουν «εγκλωβιστεί» στα σπίτια τους δίχως να έχουν πολλά πράγματα να κάνουν. 

Ένα 12χρονο κορίτσι από το όμορφο Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας, η Βea Levache, της οποίας η μητέρα ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με τις DIY κατασκευές, αποφάσισε να αξιοποιήσει χρήσιμα τον άπλετο ελεύθερο χρόνο της, αλλάζοντας ριζικά την οικογενειακή τους εστία. Το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό, σχεδόν δε μπορεί να πιστέψει κανείς ότι μιλάμε για το ίδιο σπίτι. Το πιο αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός ότι η Bea, με τις χρήσιμες οδηγίες της μητέρας της, έκανε τα πάντα με τα χεράκια της και ξόδεψε ελάχιστα χρήματα για την ανακαίνιση. Για την ακρίβεια η οικογένεια πλήρωσε μόνο για τα υλικά των DIY κατασκευών, δίνοντας περίπου 50 λίρες, δηλαδή όχι περισσοτερα από 70 ευρώ.

Οι φωτογραφίες του πλήρως ανακαινισμένου σπιτιού έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχουν συγκεντρώσει μεγάλο ενδιάφερον στη Μεγάλη Βρετανία με τη DailyMail να κάνει εκτενές ρεπορτάζ για τη δουλειά της 12χρονης Bea που δηλώνει ότι όλα ξεκίνησαν απλώς γιατί βαριόταν πάρα πολύ στην καραντίνα. 

Όπως συμπλήρωσε η μητέρα του κοριτσιού η ίδια εκείνη την περίοδο είχε ξεκινήσει να κάνει κάποιες αλλαγές στο σπίτι και ζήτησε από τη Bea να μετρήσει έναν τοίχο για να βάλουν καινούργια ταπετσαρία. Κάπως έτσι η 12χρονη μαθήτρια κατέληξε να μεταμορφώσει ολόκληρο το σπίτι με τα χεράκια της.

Δείτε το περιγραφικό βίντεο:

Με πληροφορίες από τη DailyMail

Φωτογραφίες: Instagram @Bea Levache

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS