Είναι μέρος της τεράστιας επιτυχίας των Zara το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να λανσάρουν μαζικά στην αγορά κομμάτια που συνδυάζουν το οικονομικό budget με την καλή ποιότητα, την όμορφη αισθητική και, αρκετές φορές, μία έξτρα αύρα πολυτέλειας. Αυτό ισχύει και για τα αξεσουάρ που μπορεί να βρει κανείς στο αδελφάκι των καταστημάτων ένδυσης, στα Zara Home, που ήρθαν πριν από μερικά χρόνια στη ζωή μας για να διακοσμήσουν τα σπίτια μας με μία φρέσκια, ecclectic ματιά που μεταμορφώνει ακόμα και το πιο απλό διαμέρισμα σε ζεστή, καλόγουστη φωλιά.

Η σχεδιάστρια και καλλιτεχνική διευθύντρια των Zara Home, Isabel López-Quesada, άνοιξε τις πόρτες του πανέμορφου εξοχικού της στη νοτιοδυτική Γαλλία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Βάσκων και έδωσε στην κάμερα του Nowness συμβουλές διακόσμησης για το πώς μπορεί ο καθένας από εμάς να αναβαθμίσει το στυλ και την εμφάνιση του σπιτιού του, προσέχοντας μόνο μερικές απλές λεπτομέρειες. 

Η López-Quesada έχει δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό, προσωπικό χώρο στην γαλλική εξοχή, χρησιμοποιώντας αρκετά αντικείμενα από τις πρόσφατες συλλογές των Zara Home, δίνοντας μας ιδέες και αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως η δουλειά της την εκφράζει απόλυτα. 

Η όμορφη βίλα που συνδυάζει με απίστευτη ισορροπία το παλιό με το καινούργιο είναι το θερινό καταφύγιο της σχεδιάστριας που ζει και δουλεύει μόνιμα στη Μαδρίτη και εξηγεί στην κάμερα του σκηνοθέτη Max Hemmings ότι τα σπίτια μας είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μας αφού αντικατοπτρίζουν αυτό που είμαστε ως προσωπικότητες.

Δες το σπίτι της Isabel López-Quesada στο εξαιρετικό βίντεο του Nowness.

 

TAGS