Είναι γνωστό σε όλους και φυσικά αποδεκτό, αφού έχουμε να κάνουμε με μία τελείως διαφορετική οικονομία. Το κόστος ζωής στο Λονδίνο είναι τριπλάσιο από το κόστος ζωής σε πολλές άλλες πόλεις της Ευρώπης. Ειδικά στο κομμάτι της διαμονής, από τα ξενοδοχεία μέχρι τον τομέα των κτηματομεσιτικών ακούς ποσά (σε λίγες πάντα) που ξεφεύγουν από το τι είναι προσιτό για την συντρηπτική πλειοψηφία των προϋπολογισμών εκεί έξω. 

Έχοντας όλα αυτά κατά νου καταλαβαίνει κανείς γιατί πολλοί Λονδρέζοι συμβιβάζονται στο να μένουν σε μικρά διαμερίσματα, αρκεί αυτά να βρίσκεται σε κάποιο κεντρικό σημείο της πολής, αφού το Λονδίνο είναι εκτός όλων των άλλων τεράστιο και οι διαδρομές με τα τρένα και το μετρό δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Σε αυτή φαίνεται ότι πατάει και ο ιδιοκτήτης του παρακάτω διαμερίσματος και ζητάει για ελάχιστα τετραγωνικά το εξωφρενικό ποσό των 250.000 λιρών, κάτι λιγότερο από 280.000 ευρώ με λίγα λόγια. Οι μεσίτες που προσπαθούν να πουλήσουν το συγκεκριμένο ακίνητο έχουν πραγματικά σηκώσει τα χέρια ψηλά και αν δεις το βίντεο θα καταλάβεις το γιατί.

 

TAGS