Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε την απόφαση μετά την εισβολή που συνέβη στο σπίτι της από διαρρήκτες να μετακομίσει καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί πως άγνωστοι είχαν παραβιάσει τον προσωπικό της χώρο.

Η νεαρή παρουσιάστρια και youtuber λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα μετακόμισε σε νέο σπίτι, από όπου έκανε και τις πρώτες της αναρτήσεις, ωστόσο, ο χώρος είναι ακόμα γεμάτος κούτες.

«Έχω ανοίξει 900 κούτες. Δεν έχω μέση, πλάτη, πόδια». είπε η Μαίρη Συνατσάκη σχολιάζοντας τη μετακόμιση. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες στο Instagram, αφού οι ακόλουθοί της πλησιάζουν το 1 εκατ. και κυριολεκτικά κρέμονται από κάθε της ανάρτηση.

Τα φετινά Χριστούγεννα για την παρουσιάστρια ήταν διαφορετικά, αφού εκτός από τα ισχύοντα μέτρα, είχε να κάνει και μια μετακόμιση. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως μετά από δύο χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης αποφάσισαν να χωρίσουν

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ήταν χωρισμένοι εδώ και μήνες, όμως τώρα μαθεύτηκε. Το ζευγάρι φέρεται να χώρισε λίγο μετά το πρώτο lockdown, αλλά είχαν καταφέρει να το κρατήσουν μυστικό.

Πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 36 της χρόνια και τα γιόρταε με μια χαρούμενη τούρτα μόνη της.

Δείτε τις πρώτες εικόνες που έχει ανεβάσει στο ίνσταγκραμ από το νέο της σπίτι:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS