Από την Έλσα Κυριακίδου

Το design, χρόνια τώρα, έχει αφουγκραστεί αυτή την ανάγκη και προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις. Χρηστικά αντικείμενα, που δεν στερούνται τίποτα στο κομμάτι της λειτουργία και της ποιοτικής κατασκευής, κάνουν αυτό ακριβώς: Έχουν πλάκα. 

Έτσι την επόμενη φορά που θα κοιτάξεις αν το φαγητό είναι έτοιμο, από την κατσαρόλα μπορεί να ξεπροβάλει η “NESSIE” (designed by Οtoto). Υποκοριστικό όνομα του “celebrity” σκοτσέζικου τέρατος, που βαρέθηκε τις λίμνες και το γύρισε στις σούπες. 

Μια self standing κουτάλα που δεν γλιστρά στο χείλος της κατσαρόλας, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα πρακτική. Μέλος μιας μεγάλης-πολύχρωμης οικογένειας.

Το τέρας βαρέθηκε τις λίμνες και το γύρισε στις σούπες.

Και αν προτιμάς τη «βαριά» λογοτεχνία, το ράφι “WONDERSHELF” (designed by Artori Design) δίνει τη λύση. Είναι μια μεταλλική, επιτοίχια ραφιέρα. Με τη βοήθεια μαγνήτη, η wonder woman στερεώνεται στο κάτω μέρος της λάμας και «σώζει» τα βιβλία σου. 

Η ραφιέρα-σούπερ ήρωας θα σώσει τα βιβλία σου.

Η ίδια εταιρεία σε προκαλεί να δώσεις και έναν ισπανικό αέρα στους τοίχους της κουζίνας σου. Δες τις κρεμάστρες “OLE”. 

Οι κρεμάστρες "Ole" δημιουργούν ένα τέλειο οπτικό εφέ.

Και επειδή σε ξέρω… Βαρέθηκες να πίνεις τσάι μόνο με τη φίλη σου την Ελένη. Πάρε και τη συλλογή “ROYALTEA” (designed by Donkey) για να παίρνεις το τσάι σου με όλη τη βασιλική οικογένεια. Από τη Βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι της νεότερη Kate, σύσσωμο το παλάτι θα στηρίξει το φακελάκι του τσαγιού σου.

Εσύ τι προτιμάς; Kate ή Ελισάβετ;
TAGS