Με το μεγαλύτερο μέρος του καθημερινού μας χρόνου να ξοδεύεται αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται προ των πυλών ίσως αρκετοί από εμάς ίσως αισθανθούν την ανάγκη για μία ανανέωση του προσωπικού μας χώρου.

Και τίποτα δεν μπορεί να ανανεώσει περισσότερο και πιο αποτελεσματικά ένα δωμάτιο από έναν αέρα καθαριότητας και φρεσκάδας, ο οποίος μπορεί να αναβλύζει είτε από καθαρά και μυρωδάρα λευκά είδη, είτε από ένα υπέροχο αρωματικό κερί που θα μεταμορφώσει τον αέρα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου.

Πολλοί celebrities στον κόσμο έχουν δηλώσει ότι έχουν το προσωπικό αγαπημένο τους αρωματικό κερί, το οποίο δεν αποχωρίζονται ποτέ και πλέον είναι αλήθεια ότι ένα καλό αποσμητικό εσωτερικού χώρου ή ένα πολυτελές αρωματικό κερί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη διακόσμηση ενός φροντισμένου δωματίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι επιλόγες, φυσικά, αμέτρητες αλλά ο πλανήτης δείχνει να έχει εξαιρετική αδυναμία σε μία συγκεκριμένη κυκλοφορία, ένα υπέροχο αρωματικό κερί της εταιρίας Cire Trudon, το οποίο αυτή τη χρονιά πούλησε 127% περισσότερο από ό,τι πέρισυ. Μάλιστα τα πολυκαταστήματα στη Μεγάλη Βρετανία δηλώνουν με μία φωνή ότι αυτό είναι το κερί που ζήτησε περισσότερο το κοινό μέσα στο δύσκολο 2020.

Δες το εδώ

Cire Trudon Ernesto Candle (£75)

Και άλλες 5 πολυτελείς προτάσεις για ποιοτικά αρωματικά κεριά που μπορείς να αγοράσεις και διαδικτυακά.

Δες το εδώ

Bella Freud 1970 Black Musk and Patchouli Candle (£55)

Δες το εδώ

Jo Loves Christmas Trees Home Candle (£55)

Δες το εδώ

Diptyque Sapin de Nuit Candle (£58)

Δες το εδώ

Overose Nudesse Candle (£46)

Δες το εδώ

D.S. & Durga Big Sur After Rain Candle (£60)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS