Για κάποιους από εμάς το καλοκαίρι σηματοδοτεί μια περίοδο ανανέωσης της διακόσμησής μας, για λόγους αισθητικούς και πρακτικούς. Τώρα έχουμε έναν ακόμα λόγο να την κάνουμε, καθώς ένα από τα πιο δημοφιλή οικονομικά brands μόδας έφεραν νέα συλλογή με είδη σπιτιού. Η οποία μάλιστα χαρακτηρίζεται από τις προσιτές τιμές και τη μίνιμαλ, κομψή αισθητική των ρούχων και των αξεσουάρ του.

Ο λόγος για τα Mango: Αν μπείτε στην αρχική σελίδα του e-shop του θα προσέξετε στο μενού μια νέα κατηγορία με είδη σπιτιού, που περιλαμβάνουν λευκά είδη, χαλιά, κεριά, αλλά και προϊόντα ομορφιάς και ρούχα ιδανικά για το σπίτι. Γιατί μπορεί το lockdown να έληξε τυπικά, τουλάχιστον για την ώρα, αλλά αυτή την περίοδο δεθήκαμε λίγο περισσότερο με τον χώρο κατοικίας μας και τον αγαπήσαμε λίγο παραπάνω, καθώς φιλοξένησε τις ομορφότερες στιγμές του χρόνου που αφήσαμε πίσω μας.

Φυσικά, τα Mango δεν είναι η μοναδική αλυσίδα καταστημάτων που συνδυάζει, πλέον, την ένδυση με τα είδη σπιτιού. Έχουν προηγηθεί τα H&M και τα Zara Home, μεταξύ άλλων. Δίνοντάς μας όλο και περισσότερες επιλογές για να εξοπλίσουμε το περιβάλλον μας και οικονομικά και φινετσάτα.

Δες τέσσερις αγορές για το σπίτι που μπορείς να κάνεις από προσιτά brands:

Δες την εδώ

Πετσέτες 100% οργανικό βαμβάκι, shop.mango.com, από 3,99 €

Δες την εδώ

Κερί L'indécence De La Tubéreuse, shop.mango.com, 15,99 €

Δες την εδώ

Τραπέζι με στρογγυλό δίσκο, www2.hm.com, 89,99 €

Δες την εδώ

Πέτρινο βάζο με ακανόνιστο σχήμα, www.zarahome.com, 55.99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Photo: Manja Vitolic / Unsplash 

TAGS