«Ένα σπίτι για τη Μέγκαν» γράφουν ήδη οι βρετανικές εφημερίδες, οι οποίες με εκτενή ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η δούκισσα του Σάσεξ έχει εντοπίσει κι όλας το σπίτι των ονείρων της στην πιο προνομιούχα περιοχή του Βανκούβερ στον Καναδά, σε μία μοναδική τοποθεσία που προσφέρει απεριόριστη θέα στην όμορφη παραλία Kitsilano, ένα μέρος που συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι ευκατάστατους θαμώνες που συρρέουν εκεί για να κάνουν θαλάσσια γιόγκα και υγρά extreme sports. 

Πηγή από τοπικό μεσιτικό γραφείο υποστηρίζει ότι πρόκειται για την ωραίοτερη και πιο ήρεμη περιοχή σε ολόκληρο το Βανκούβερ, εκεί οι τιμές των ακινήτων χτυπούν κόκκινο και τα ενοίκια είναι εξαιρετικά υψηλά. «Εδώ υπάρχει εξαιρετική ιδιωτικότητα καθώς η περιοχή είναι γεμάτη πρωτοκλασσάτους ενοίκους. Πιστεύω πως αν τελικά αγοράσουν το σπίτι θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι και θα γίνουν δεκτοί με ανοικτές αγκάλες από την κοινότητα». 

Η δούκισσα του Σάσεξ έχει εντοπίσει κι όλας το σπίτι των ονείρων της στην πιο προνομιούχα περιοχή του Βανκούβερ στον Καναδά, σε μία μοναδική τοποθεσία που προσφέρει απεριόριστη θέα στην όμορφη παραλία Kitsilano.

Το σπίτι που λέγεται ότι οι Sussexes «έχουν βάλει στο μάτι» είναι ένα αρχοντικό αξίας 21 εκατομμυρίων το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω στο κύμα και αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, προστατευτικό φράχτη με κάμερες και συστήματα παρακολούθησης, αλλά και ιδιωτική παραλία. Σίγουρα ότι χρειάζεται κάποιος που έχει βαρεθεί να βλέπει την ιδιωτική του ζωή πρωτοσέλιδο στα διεθνή ταμπλοίτ.

Το εντυπωσιακό οίκημα έχει μεγάλη ιστορία καθώς κατασκευάστηκε πριν από 108 χρόνια και φιλοξένησε αρκετούς ισχυρούς ανθρώπους του Καναδά, ενώ εκτείνεται σε 4 συνολικά ευρύχωρους, πολυτελείς ορόφους. 

Το σπίτι που λέγεται ότι οι Sussexes «έχουν βάλει στο μάτι» είναι ένα αρχοντικό αξίας 21 εκατομμυρίων το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω στο κύμα και αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια.

 Ο βρετανικός Τύπος σχολιάζει πικρόχολα ότι το σεμνό, ταπεινό και παραδοσιακό Frogmore Cottage, το οποίο δώρισε η βασίλισσα στον Χάρι αμέσως μετά τον γάμο του με τη Μέγκαν, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτή την αριστουργηματική, πανάκριβη έπαυλη η οποία συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με το μοναδικό καναδικό τοπίο και την ιδιωτικότητα που ζητά ένα αληθινά διάσημο ζεύγος.

Τα συμβόλαια δεν έχουν γίνει ακόμα, όμως, οι πληροφορίες θέλουν τους Sussexes σχεδόν αποφασισμένους να αποκτήσουν το ιδιαίτερο αυτό σπίτι παρά το αστρονομικό του κόστος. Στην περιοχή μένουν επίσης κάποιοι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του Καναδά, ανάμεσα τους ο δισεκατομμυριούχος Chip Wilson, στενός φίλος της Μαρκλ.

Το εντυπωσιακό οίκημα έχει μεγάλη ιστορία καθώς κατασκευάστηκε πριν από 108 χρόνια και φιλοξένησε αρκετούς ισχυρούς ανθρώπους του Καναδά, ενώ εκτείνεται σε 4 συνολικά ευρύχωρους, πολυτελείς ορόφους. 

 Δες περισσότερες φωτογραφίες από την έπαυλη στο δυτικό Βανκούβερ.

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS