Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μεγιστάνας του πετρελαίου για να ζήσει στο σπίτι του J.R. και της υπόλοιπης οικογένειας Ewing από τη θρυλική σειρά «Dallas», που σάρωσε τα ρεκόρ τηλεθέασης στη δεκαετία του ’80. Αρκεί να έχει την περιουσία ενός μεγιστάνα του πετρελαίου, καθώς το μέγαρο γεωργιανής αρχιτεκτονικής στον αριθμό 4800 της Park Lane του Ντάλας, είναι πλέον διαθέσιμο προς 12.950.000 δολάρια.

Η έπαυλη των 960 τ.μ. είναι χτισμένη σε μια έκταση 17 στρεμμάτων και περιλαμβάνει πέντε κρεβατοκάμαρες, πέντε μπάνια (και δύο WC), δωμάτιο μπιλιάρδου, μπαρ και ασανσέρ. Eνώ στον κήπο υπάρχουν, ανάμεσα σε άλλα, γήπεδο τένις, πισίνα, γυμναστήριο και σπα. Αν σας τελειώσει π.χ. η ζάχαρη, μπορείτε να χτυπήσετε το κουδούνι του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ George W. Bush ή του μεγαλοεπενδυτή Mark Cuban που μένουν παραδίπλα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο χρησιμοποιήθηκε για όλα τα εσωτερικά πλάνα της οικίας των Ewing στο «Dallas». Η έπαυλη που ίσως θυμάστε από τα εξωτερικά πλάνα στους τίτλους αρχής της σειράς, είναι το Southfork Ranch, που είναι ανοιχτό στους τουρίστες και φιλοξενεί τη Lincoln Continental του Jock, το νυφικό της Lucy και το περίφημο όπλο που πυροβόλησε τον J.R.

TAGS