Άρρηκτα συνδεδεμένα με την παιδική ηλικία των περισσότερων ατόμων στην Αμερική τα πανέμορφα, ρομαντικά δεντρόσπιτα έχουν κερδίσει με τα χρόνια μία ξεχωριστή θέση στις συνειδήσεις όσων από εμάς ονειρευόμαστε μία διαμονή μακριά από το χάος της μεγάλης πόλης, μία διαμονή στην καρδιά του δάσους, στη μέση του πουθενά, όπου θα είμαστε μόνο εμείς, η φύση και τα αστέρια.

Κάπως έτσι αυτά τα εναλλακτικά, γοητευτικά σπίτια βρήκαν μία πολύ καλή θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή της πετυχημένης, τουριστικής πλατφόρμας AirBnB, και όσοι έχουν την τύχη να διαθέτουν ήδη ένα κάνουν ό,τι μπορούν για να το εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο γίνεται.

Το δεντρόσπιτο όμως θα δεις στις εικόνες που ακολουθούν ξεφεύγει από ό,τι είχαμε στο μυαλό μας μέχρι τώρα, αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία πολυτελή, άνετη κατοικία με τη μόνη διαφορά ότι είναι χτισμένο μακριά από τον θόρυβο της πόλης, στην καρδιά ενός πανέμορφου, ανθισμένου δάσους, λίγη ώρα έξω από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Το ονειρεμένο εξοχικό βρίσκεται στο Otford της Αυστραλίας, μόλις 50 λεπτά έξω από τα πολύβουο Σίδνεϋ και εντυπωσιάζει χάρη στον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την ποιοτική διαμονή και με τις πιο αθώες και γλυκιές αναμνήσεις των παιδικών μας χρώνων.

Με αυστραλέζικο διακοσμητικό αέρα αυτό το σπίτι σε κάνει να νιώθεις ότι ζεις στην καρδιά του δάσους.

 

Η μεγάλη κρεβατοκάμαρα.

Το σπίτι στο οποίο οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να μείνουμε έστω και για μία βραδιά είναι έτοιμο να αλλάξει τίτλους ιδιοκτησίας, αφού βγαίνει σε δημοπρασία πώλησης στις 25 αυτού του μήνα με τιμή εκκίνησης τις 850.000 δολάρια. 

Κουζίνα και χώρος υποδοχής.

 

Κρεβατοκάμαρα.

Οι τωρινοί ιδιοκτήτες του υποστηρίζουν ότι το σπίτι είναι ο ιδανικός, οικιακός προορισμός για όσους έχουν παιδιά, αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν σε μία απόλυτα ενήλικη εκδοχή την παιδική εμπειριά του να ξεφεύγεις μακριά απ' όλους και απ' όλα στο αγαπημένο δεντρόσπιτο του κήπου σου, και φυσικά προμοτάρουν όσο πιο πολύ μπορούν τις ανέσεις της μικρής πόλης Οtford, ελπίζοντας να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την τιμή του σπιτιού.

Η δασική έκταση περιτριγυρίζει όλα τα παράθυρα του σπιτιού.

 

Μπάνιο με θέα στο δάσος.

 

TAGS